Narozeninový koncert Ilony Csákové

Narozeninový koncert Ilony Csákové

Zpěvačka Ilona Csáková oslaví první říjnový den své 40. narozeniny. Při této příležitosti se rozhodla uspořádat narozeninový koncert, který se uskuteční 6. října 2010 od 20 hodin a bude zahalen do duchovně-slavnostní atmosféry.

Místem koncertu se totiž stane odsvěcený kostel sv. Michaela Archanděla v Praze na Starém Městě, v Michalské ulici, jehož historie sahá až do poloviny 12. století.

„Nikdy jsem žádnou podobnou akci v kostele nepořádala,“ říká Ilona Csáková a dodává: „Pro svůj narozeninový koncert jsem si přála takové místo, které bude nevšední, zajímavé a blízké mé osobě. Kostel sv. Michaela v srdci staré Prahy jsem si vybrala pro jeho duchovní atmosféru a taktéž mě nadchnul jeho rozmanitý prostor. Doufám, že návštěvníci koncertu, kteří se mnou tímto prostřednictvím přijdou oslavit mé kulaté narozeniny, prožijí krásný večer a užijí si jej společně se mnou,“ usmívá se Ilona.

Písně, které při koncertu zazní, budou průřezem zpěvaččiny kariéry. „Jsem ráda, že mne při této příležitosti bude po deseti letech doprovázet znovu obnovená kapela,“ dodává. Návštěvníci koncertu se navíc mohou těšit i na Iloniny hosty – Báru Basikovou a Petra Koláře a další překvapení. V průběhu slavnostního večera navíc Ilona vylosuje jednoho šťastlivce, který získá zájezd v hodnotě 30 000,- Kč. Po koncertě bude následovat afterparty ve stylu 80. a 90. let.

Vstupenky na koncert v ceně 300,- Kč jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketpro. V den koncertu na místě za 350,- Kč.

ČTĚTE TAKÉ:
Alice Bendová: Manžel ocenil její sexuální scénu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud