6
Fotogalerie

Nechte si vytvořit nový účes a zároveň podpořte dobrou věc!

18. 6. 2015 se koná Redken střihaton - „střihací“ maraton, dobročinná akce na podporu Fondu pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Kadeřníci z prestižních studií ostřihají i vás! Získáte perfektní účes a přitom pomůžete dobré věci.

Originální dobročinná akce REDKEN STŘIHATON se v České republice a na Slovensku koná od roku 2010. Několik desítek profesionálních kadeřníků absolvuje „kadeřnický maraton“ a střihá klienty, kteří se předem objednají obvykle přes internet. Své honoráře pak kadeřníci věnují na dobročinné účely. Letos peníze dostane NADAČNÍ FOND PRO PŘEDČASNĚ NAROZENÉ DĚTI A JEJICH RODINY. http://www.predcasnenarozenedeti.cz/

I vy můžete pomoci dobré věci

Služeb prestižních kadeřníků může využít kdokoliv. Stačí se jednoduchým způsobem zaregistrovat na http://www.redkenstrihaton.cz/. Zvolit si zde můžete město (Praha, České Budějovice, Chomutov, Teplice…), salon i konkrétního kadeřníka. Na každého klienta má kadeřník vyhrazenou hodinu času, ve které vám vytvoří perfektní střih, foukanou a finální styling.

Srdcem Střihatonu je Akademie Redken (Plzeňská 11, Praha 5, 150 00), kde budou od 9 do 21 hodin stříhat kadeřníci z těch nejlepších studií. Objednat se můžete k profesionálům z Florian Hair, Red, Hairborn, Red Ken, Mr. Image a dalších pražských kadeřnictví. Dále vám budou k dispozici studia Miracle v Českých Budějovicích, Black&White v Roudnici nad Labem, Le Charme v Chomutově a kadeřnictví Marty Moravcové a Jany Burdové v Teplicích. Každoročně tuto akci podporují i studia sítě BOMTON na několika pobočkách v Praze.

Hodinová péče špičkového profesionála vás bude stát 850 Kč (samozřejmě, můžete přispět i více, dobročinnosti se meze nekladou). Částku zaplatíte na místě v hotovosti. Za odměnu si odnesete perfektní účes, dárek od značky Redken v hodnotě až 500 Kč a vědomí, že jste přispěli na dobrou věc.

Jak ještě můžete být prospěšní?

Pokud momentálně nepotřebujete ostříhat, a přesto byste chtěli pomoci rodinám předčasně narozených dětí, napište si o tričko z kolekce Žehlím si karmu na petra@predcasnenarozenedeti.cz. Výtěžek opět půjde na konto NADAČNÍ FOND PRO PŘEDČASNĚ NAROZENÉ DĚTI A JEJICH RODINY.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud