Ničeho nelituji, byla to krásná práce, říká Jiřina Švorcová o seriálu Žena za pultem

10 komentářů

Milina
9. listopadu • 11:31

Tento seriál mám ráda,ale jednu výhradu mám. Zde se naplno ukázalo, že paní Švorcová není až tak dobrá herečka. Zde je velká plejáda našich vynikajících herců, i těch, kteří tehdy začínali,např. paní Stašová a ta paní Jiřinu naprosto svým výkonem, byť v menší roli, naprosto předčila. Takže mám pocit,že se naší divadelní scéně, moc nestalo, když odešla do důchodu. Nicméně špatná herečka také nebyla.

Heligon
7. listopadu • 20:55

bo.huš - možná v Praze jste se měli dobře .. byla jste také někdy v jiném městě? U nás v Brně to byla tragedie ....

vlkova37
2. listopadu • 18:28

taky mám ten seriál ráda a ráda se na něj zase podívám :)

Bubasaurka
2. listopadu • 13:28

Tak u nás takhle zásobená sámoška nebyla, ale ty košíčky s vyčuhujícími dráty ano :-) Jo Dům potravin, nebo jak se jmenovala ta prodejna Na Příkopech hned vedle metra? Tam měli taky skvělé dobroty.
A co mě fascinuje na seriálovém obchodě je to množství zaměstnanců - dnes by se tam honilo 6 uštvaných ženských. I to o něčem vypovídá. A potraviny se daly jíst, ty dnešní děsivosti ne

bo.huš
2. listopadu • 13:19

omlouvám se za chybu-vylilo

bo.huš
2. listopadu • 13:17

Mám ráda paní Jiřinu Švorcovou a Ženu za pultem miluju-Připomíná mi to dobu kdy jsem byla mladá a svět byl aspoň pro mě klidnější a lidi nebyli jak utržený ze řetězu.Paní Jiřinu obdivuju,vypadá skvěle.No a co se týče toho zboží,tak já si pamatuju přesně takovou sámošku u nás i s tím zbožím.Bylo tam všechno co člověk potřeboval a hlavně bylo to dostupný pro všechny.A v Domě Potravin na Václaváku tam byl ráj ale dnes se mi chce brečet když vidím co z něj udělali dnes.S vaničkou se vililo i dítě a já vím že ne všechno bylo špatné takže tady se hlavně muselo zrušit všechno co se v té době vybudovalo a to mi vadí.Mekáče k životu nepořebuju ale Dům Potravin bych teda brala.

čarodějnice
2. listopadu • 12:52

Nesoudím jí, protože pokud budeme někoho soudit a posuzovat, musíme to udělat z hlediska doby samotné, ne z dnešního hlediska. A ona je rovná, nepřikrášluje se. Klobouk dolů.

Bubasaurka
2. listopadu • 11:40

Ačkoliv s jejími názory nesouhlasím, verše, které recituje, jsou mi více než nepříjemné, na druhou stranu nepřekabátila jako mnoho jiných významných. Zůstala svým myšlenkám věrná a to taky jen tak někdo neumí.

KO Ko ko Šanel
2. listopadu • 10:59

Ideály pravdivě vetknuty - v jejim jadrném obličeji.

Bubasaurka
2. listopadu • 10:28

Co si budemem povídat, paní Švorcová je pořád krásná žena, ať recituje cokoliv. A na Ženu za pultem se podívám ráda, protože se vrátím do dětských let a krásně se pobavím. Jen asi málokdo dneska ví, že tenkrát to byla zvláštní samoobsluha, kam se pouštěl jenom někdo a herci skutečně prodávali. A zboží tam snad bylo dovezeno z celé republiky, protože v žádné jiné sámošce toho tolik nebylo :-) :-)

Doporučujeme

Články odjinud