Nosková se po porodu opět vrací do muzikálu, manžela poslala na mateřskou

Nosková se po porodu opět vrací do muzikálu, manžela poslala na mateřskou

Muzikálová zpěvačka Míša Nosková (27), která má sedmitýdenní dceru Elišku, prý v těhotenství měla chuť především na svíčkovou. A zatím jí to zůstalo. "Neměla jsem chuť na okurku s dortem, ale vysloveně na hovězí maso a především na svíčkovou, kuřecí mi úplně přestalo chutnat," svěřuje se Nosková.

Právě teď opět nastupuje do hlavní role v muzikálu Děti ráje. Dokonce má o dvě kila méně než před otěhotněním.

"Teď už mohu jíst cokoliv, ale chuť na svíčkovou a také na rajskou mi zůstala. Takže na svíčkové si i teď často pochutnávám. V jídlu jsem se vrátila do dětství. Snídám posolený chleba s máslem a ředkvičkami," září Míša, jejíž příběh je jako z romantického filmu.

Dlouho hledala, jak se uplatnit v životě. Poprvé se ukázala ve SuperStar. Tu byla tlustá, tu zase trpěla téměř anorexií, měnila image, partnery.

Dokonce odjela do Londýna hledat lásku i pěvecký úspěch. Vrátila se a díky svému talentu se prosadila na pražských muzikálových scénách.

Našla si projektového manažera Jana Horsáka. Když se za něj provdala, zjistila, že je s ním těhotná. A porodila vysněnou Elišku.

"Teď jsem nejšťastnější ve svém životě. Vracím se na jeviště, připravuji novou desku a manžel je na mateřské," dodává šťastná maminka.



ČTĚTE TAKÉ:
Víkend na zámku!










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud