PÁTRÁNÍ PO POHŘEŠOVANÉ. Prosíme, pomozte!

PÁTRÁNÍ PO POHŘEŠOVANÉ. Prosíme, pomozte!

Policie ČR vyhlásila pátrání po Ivaně Jirkové. Šestapadesátiletá žena beze stopy zmizela 9. listopadu. O den později po ní bylo vyhlášeno pátrání. Policie nevylučuje, že se mohla stát obětí trestného násilného činu.

Ivana Jirková pracovala jako advokátka. Na 1. prosince 2015 plánovala křest své knihy, která měla mít údajně politický podtext. Naposledy byla paní Jirková viděna v pondělí 9. listopadu v 16 hodin v ulici Dukelských hrdinů v Praze, kde zařizovala právě křest této knihy.

Ivana Jirková odešla ze svého domova 9. listopadu a doposud se nikomu ze známých ani rodině neozvala. Odešla pěšky, svůj automobil značky Chevrolet Orlando nechala zaparkovaný před jejím domem.

Celý případ je nyní prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu zbavení osobní svobody, za což pachateli hrozí až dvanáctiletý pobyt za mřížemi.

Popis pohřešované :

Výška 160 až 165 centimetrů, silnější postava, kulatý obličej, hnědé oči a hnědé dlouhé rovné vlasy, které nosí většinou rozpuštěné. Zvláštním znamení je to, že občas napadá na levou nohu. Naposledy byla oblečená do černé sukně, černé halenky, černého svetru a tmavého kabátu. Kolem krku měla černou šálu a přes rameno černou kabelku se zlatou přezkou.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
  • V případě, že jste ženu někde viděli nebo máte informace o místě jejího výskytu, kontaktujte linku 158. Také policie ČR přivítá jakékoliv informace o pohybu jejího vozidla v odpoledních hodinách v pondělí 9. listopadu.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud