Patrasová servíruje Slováčkovi snídani až do postele!

Patrasová servíruje Slováčkovi snídani až do postele!

Již třicet let žije v manželském svazku herečka Dagmar Patrasová (53) s hudebníkem Felixem Slováčkem (66). A i když bulvár často spekuluje o údajných nevěrách obou z nich, Patrasová tvrdí, že stále naplno prožívají silný a něžný vztah.

Leckterý muž by Felixi Slováčkovi mohl závidět. Dagmar totiž podle svých slov servíruje každý den manželovi snídani až do lože!

"Manžela si neustále a s velkou chutí rozmazluji. Ráno mu donesu do postele kafíčko a k tomu si pak dáme něco drobného k snídani. S manželem se i po třiceti letech velmi milujeme. Dáváme si vzájemnou lásku, úctu a je nám spolu dobře," svěřila se Korzu Patrasová. "Jsme neustále spolu a nikdy jsme nezažili ponorkovou nemoc. S Felixem jsme k sobě pozorní a tolerantní. Manžel chodí rád na večírky, já jsem naopak nejraději doma s dětmi. Vždy se v klidu domluvíme a jak vidíte, funguje to," dodala snad až příliš idylicky.

Rčením, že láska prochází žaludkem, se Dagmar Patrasová prý pečlivě řídí. Celou rodinu si totiž hýčká gurmánskými specialitami.

"Pokud chci Felixe i svoje děti hodně rozmazlit, připravím naši rodinnou specialitu. To je staročeská švestková omáčka s uzenou krkovičkou a bramborovým knedlíkem. Jde o naši nejoblíbenější specialitu a na stole ji míváme několikrát do měsíce. Kdo ji jednou ochutná, ten je do ní navždy beznadějně zamilován," prozradila herečka.

Doporučujeme

Články odjinud