Pavel Šporcl umí pomoci

Pavel Šporcl umí pomoci

Pavel Šporcl opakovaně pomáhá neziskovému sektoru. Podporuje několik projektů, založil i vlastní občanské sdružení – OS Pavla Šporcla, které pořádá výchovné koncerty a besedy ve školách.

Rozhodl se podpořit i občanské sdružení ONŽ – Pomoc a poradenství pro ženy a dívky a vystoupit bez nároku na honorář na benefičním koncertu, jehož výtěžek půjde v celé výši na činnost tohoto sdružení.

Koncert s názvem “Pavel Šporcl ve prospěch Poraden pro ženy a dívky“ se koná ve středu 11. března 2009 od 20 hodin v pražské Betlémské kapli. Houslový virtuóz si spolu se svým klavírním partnerem Petrem Jiříkovským připravil pro posluchače unikátní hodinový hudební zážitek, který bude, dá se říci, pro obecenstvo překvapením. Úvod večera zpříjemní krátké vystoupení dětí a mládeže z Komorního smyčcového orchestru ZUŠ Ilji Hurníka.

„I když jsem pracovně velmi vytížen a často létám hrát do zahraničí, snažím se najít si čas i na charitativní práci u nás doma, v Česku. Jsem rád, že mohu pomoci,“ řekl Pavel Šporcl.
 

Koupit vstupenku je možné v síti Ticketportal a stojí 400 Kč (jednotná cena).

Doporučujeme

Články odjinud