Petr Kolář se připravuje na akustické turné

Petr Kolář se připravuje na akustické turné

Několikanásobný stříbrný slavík a nejprodávanější interpret roku Petr Kolář se momentálně intenzivně připravuje na své PRVNÍ AKUSTICKÉ TURNÉ, které proběhne v měsících březen-květen 2009 v cca 15-ti městech České Republiky. Turné se uskuteční v sálech divadel a kulturních domů.

V rámci koncertů diváci uslyší jak známé hity jako např. „Ještě, že tě lásko mám“, „Vyznání“, „Jsem sám“ nebo „Jednou nebe zavolá“, tak i další písně z posledního alba Petra s názvem „Bez křídel“. Koncerty budou intimní, akustické, doplněné smyčcovým kvartetem. Petr: „Na diváky i na atmosféru se moc těším, zatím jsem nikdy nebyl při koncertech divákům tak blízko. Doposud jsme koncertovali hlavně v halách, kde je atmosféra trochu jiná, než bude nyní.“

Na turné Petra doprovodí členové jeho kapely: Karel Mařík – piáno, akordeon, Jan Alán – baskytara, Richard Böhm – bicí nástroje, Roman Voch – kytara, kteří Petra doprovázeli také na jeho zatím největším turné k jeho 40-tým narozeninám, které se uskutečnilo na podzim roku 2007, a které navštívilo téměř 25 tisíc diváků.

Místa a termíny AKUSTICKÉ TURNÉ PETR KOLÁŘ 2009 na www.petrkolar.cz

Doporučujeme

Články odjinud