Petr Kolář zamíří na Pražský hrad

Petr Kolář zamíří na Pražský hrad

Petr Kolář – několikanásobný Stříbrný Slavík, držitel ceny Anděl - zpěvák roku a řady dalších ocenění – letos pro své fanoušky připravil LETNÍ AKUSTICKÉ TURNÉ "Pod hvězdami aneb Vždy je něco za oponou". Turné probíhá od května do září v nezapomenutelné atmosféře letních amfiteátrů, hradů a zámků v celé České republice. Divácké ohlasy na koncerty jsou úžasné, doposud turné shlédlo cca 10.000 nadšených fanoušků a příznivců Petra.

Jako „bonbónek na konec“ si Petr nechal koncert v Praze v exkluzivních prostorách Pražského hradu. Nenechte si ujít závěrečný koncert v rámci Letního akustického turné Petr Kolář 2010, který se uskuteční 8. 9. 2010 na Nejvyšším purkrabství Pražského hradu od 20:00 hodin. Mezi pozvanými hosty bude krom celebrit z uměleckého světa také pan prezident Václav Klaus s manželkou Livií Klausovou.

„Uspořádat koncert na takto významném místě v Praze není vůbec obvyklé. To, jestli bude možné koncert na Pražském hradě uskutečnit nám potvrdila a schválila Správa Pražského hradu s tím, že doposud se zde konaly spíš divadelní představení a koncerty zaměřené např. na jazz. O to víc jsem rád, že se nám to podařilo a je to pro mě čest vystoupit na místě s takovou historií! Myslím, že budu mít před koncertem trému,“ říká Petr Kolář.

Diváci se mohou těšit na skvělou atmosféru akustických verzi písniček, ve kterých neuvěřitelně vyniká Petrův rockově-romantický hlas. Legendární hity jako „Ještě že Tě, lásko, mám“, „Jednou nebe zavolá“, „Vyznání“ nebo „Jsem sám“ zazní v úplně nových akustických aranžích, na kterých spolupracoval Petr společně s producentem svých desek Karlem Maříkem.

Kapela Petra Koláře bude tak jako na celém turné doplněna smyčcovým kvartetem, jehož doprovod dodává písním duchovní rozměr. Aranžmá pro smyčcový kvartet zpracoval Jan Alan, který současně doprovází Petra na basovou kytaru, a Karel Mařík. Dalšími členy kapely jsou Richard Böhm – bicí, Roman Voch – kytara, na akordeon a piano hraje Karel Mařík a punc dokonalosti celému vystoupení dodá samozřejmě Petr svým zpěvem. Hostem koncertu bude zpěvačka Iva Marešová & 999.

ČTĚTE TAKÉ:
Čarování s jogurtem


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud