Petr Malásek píše hit pro Saxanu!

Petr Malásek píše hit pro Saxanu!

Klavírista a hudební skladatel Petr Malásek (44) si na nedostatek tvůrčí práce nemůže stěžovat. Složil již sto dvacet skladeb pro film, divadlo i televizi. Teď píše hudbu k novému filmu o čarodějnici Saxaně. "Ve filmu zazní také i starý hit z filmu Dívka na koštěti z roku 1971, který všichni znají, ale já se snažím složit nový hit, který zase bude zpívat Petra Černocká," prozradil Korzu Petr Malásek.

Hegerová klame tělem Hudebník pravidelně doprovází na klavír na koncertech dnes pěveckou legendu Hanou Hegerovou. "Mám ji moc rád. A nabíjím se z ní energií. Ta její je totiž nevyčerpatelná. Hana Hegerová má velké problémy s nohou. Přijde na koncert jako kulhající babička o holi, pak hůl odhodí, vejde na jeviště, nadýchne se a je mladá a skvělá. Proto máme vždycky na koncertech nabito," přiznává Malásek.

Dana na obrazovce zůstane Manžel herečky Dany Morávkové, jejíž odchod z Primy se stal soustem pro bulvár, tvrdí, že není důvod vidět budoucnost černě.

"Jsem optimista a vím, že všechno dobře dopadne. Dana, kterou si diváci tak oblíbili, na obrazovce stejně zůstane, takže o její herectví nepřijdou. Žijeme oba i se synem v pohodě, a to je po mě osobně to nejdůležitější," říká Malásek.

Doporučujeme

Články odjinud