Pozvánka na autogramiádu herečky Táňy Fischerové

Pozvánka na autogramiádu herečky Táňy Fischerové

Herečka Táňa Fischerová bude podepisovat knižní rozhovor Nežít jen pro sebe spolu s autorkou Danielou Brůhovou. Kniha rozhovorů představuje čtenářům známou herečku, jejíž tvář je v posledních letech spojena kromě jiného i s televizními adventními koncerty. Táňa Fišerová v ní vzpomíná na své dětství, na to, jak se rodilo její herecké povolání, a postupně na svá divadelní angažmá a filmové role.

Pozvánka na autogramiádu herečky Táňy Fischerové

Tana Herečka Táňa Fischerová  bude podepisovat knižní rozhovor Nežít jen pro sebe spolu s autorkou Danielou Brůhovou ve čtvrtek 20. června v 16.30 hodin v Knihkupectví Portál, Jindřišská 30, Praha 1

Kniha rozhovorů představuje čtenářům známou herečku, jejíž tvář je v posledních letech spojena kromě jiného i s televizními adventními koncerty. Táňa Fišerová v ní vzpomíná na své dětství, na to, jak se rodilo její herecké povolání, a postupně na svá divadelní angažmá a filmové role. Říká, co pro ni herectví znamená, a vzpomíná na herecká přátelství (například s Věrou Galatíkovou nebo Dagmar Havlovou), na režiséry, se kterými spolupracovala, a na řadu dalších osobností hereckého světa (Ivana Vyskočila, Pavla Landovského, Miloše Kopeckého).

Odpovídá na otázky týkající se obecných věcí života: vypráví o tom, co to znamená vychovávat dítě s postižením a jak tato okolnost souvisí s charitativní činností. Mluví o svém vztahu k ekologii a politice, o významu občanských sdružení a o tom co je občanská společnost. Dotýká se také otázek víry, hledání hodnot a mravních postojů v lidském životě.

Doporučujeme

Články odjinud