Prásk aneb Seriály bez cenzury

Zítra ve čtvrtek 5. května ve 20:00 hodin se bude vysílat speciál pořadu Prásk aneb Seriály bez cenzury. Lenka Hornová se svými Beruškami v něm odkryje ty nejtajnější informace z pozadí několika seriálů, které televize Nova vysílala či vysílá, a odhalí skandální pravdu o nechutných praktikách některých kolegů.

„Jedná se o to, že jsme byly postupně obsazovány do všech tří seriálů, které Nova natočila. Do Pojišťovny štěstí, Redakce a On je žena! Z nějakých tajemných a nám nepochopitelných důvodů jsme byly ze všech seriálů vystříhány. A to i přesto, že naše výkony byly excelentní a že jsme hrály klíčové role.

Například divákům mělo zůstat navždy utajeno, kvůli komu Vojta Kotek spadl z mostu, nebo že jsme se zúčastnily všech čtyř konkurzů do televize H2O a režisér dal přednost nějaké Ivaně Chýlkové. A už vůbec nechápu, jak se seriál Redakce obešel bez našich zásadních mileneckých scén,“ vysvětluje Lenka Hornová, dramaturgyně, scenáristka a moderátorka pořadu.

Speciál bude složený z ukázek ze zmíněných tří seriálů zkombinovaných s novými dotáčkami a doplněný spoustou písniček a reportáží, v nichž budou představeni skuteční seriáloví protagonisté.

zdroj: Tv Nova

Doporučujeme

Články odjinud