Rock pro dobrou věc

Rock pro dobrou věc

Proti nemocem se dá bojovat různými způsoby a jedním z nich je hudba. A to nejen jako způsob relaxace a zklidnění, může se stát přímým prostředkem, který dokáže divy. Důkazem je chystaný koncert Pinktober, který se zaměří na rakovinu prsu.

Měsíc říjen je již tradičně věnován boji proti rakovině prsu. Po celém světě se konají nerůznější akce na podporu prevence a informovanosti o této zákeřné chorobě, která postihuje mnoho žen i jejich rodin. Ani Praha nezůstává pozadu. Avon Cosmetics a slavné Hard Rock Café spojily své síly a pořádají jedinečný koncert, jehož výtěžek jde na konto Avon proti rakovině prsu.

V prostorách bývalého domu u Rotta na Malém náměstí vás 14.října 2009 čekají opravdové hudební lahůdky. V rámci celosvětové akce Pinktober zazpívají na podporu boje proti rakovině prsu Michael Kocáb s Pražským Výběrem 2, skupina Nightwork, zpěvačka Jana Kirschner a dívčí vokální soubor Brécy. Všichni zpěváci vystoupí bez nároku na honorář.

Kromě hudby budete moci shlédnout i speciální model šatů z dílny módního návrháře Jakuba Bryxiho. Extravagantní róba byla navržena a ušita speciálně pro tento večer a vzdává hold růžové stužce, která se před lety stala symbolem boje proti rakovině prsu.

Vstupenky v hodnotě 300,- Kč můžete zakoupit prostřednictvím sítě Ticketpro nebo přímo v Hard Rock Cafe. Pro ty, kteří se nezúčastní, ale rádi by podpořili dobrou věc, jsou připraveny předměty s růžovou stužkou, které můžete zakoupit kdykoliv v Hard Rock Cafe či na Internetové stránce http://www.zdravaprsa.cz>www.zdravaprsa.cz a přispět tak na konto Avon proti rakovině prsu.

Vstupenky si můžete zakoupit on-line na: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/rock/250660-pinktober-michael-kocab-vyber-2-jana-kirschner-nightwor.html>www.ticketpro.cz

foto: archiv Avon Cosmetics

Doporučujeme

Články odjinud