Sensation: Nejslavnější taneční akce na světě se vrací po 4. do Prahy

Sensation: Nejslavnější taneční akce na světě se vrací po 4. do Prahy

SENSATION, bílý fenomén, který se před deseti lety zrodil v amsterdamské aréně, a již třikrát beznadějně vyprodal pražskou O2 arenu, se počtvrté vrací do České Republiky. V sobotu, 29. května 2010, bude mít až 17.500 návštěvníků v pražské O2 areně, šanci zažít další nezapomenutelnou noc, které vás přivítá ve světě Wicked Wonderland.

 

Tato show vás vezme na smyslnou cestu k místu plnému tajemství a překvapení, která se ukrývají za bílými dveřmi. Otevřete je a projděte těmito dveřmi, zažijte a vychutnejte si svět Wicked Wonderland. Vaše zvědavost bude odměněna.

SENSATION tedy opět nabídne dech beroucí scénu s dekoracemi, dokonalou audiovizuální show s nejnovějšími efekty, fantastické performance, a ty nejlepší hudební zážitky, o které se postará pětice světových DJských hvězd. Vše je navíc umocněno neopakovatelnou atmosférou, kterou vytváří mnohotisícové publikum oblečené v bílém.

SENSATION se zrodila před 10 lety v Holandsku, a od té doby navštívila 15 zemí po celém světě, včetně Austrálie, Chile, Brazílie, Německa, Španělska, Belgie, a mnoho dalších. Od svého vzniku tak SENSATION navštívily po celém světě statisíce fanoušků, a v nejbližších týdnech se tak očekává prodej milionté vstupenky! Oproti letošnímu roku se u nás očekává ještě větší zájem fanoušků z okolních středoevropských zemí, kterým se pro tentokrát SENSATION s velkou pravděpodobností vyhne.

Předprodej vstupenek na SENSATION - Wicked Wonderland:

Od 1. února se budou vstupenky prodávat za 1490 Kč, v březnu za 1590 Kč, a v dubnu a květnu za konečných 1690 Kč.


Připraven je i prodej vstupenek kategorie Golden Ticket, které umožňují vstup do klubového patra a na taneční plochu, a zahrnují VIP catering zdarma. Cena těchto vstupenek je tradičně 4.600 Kč, a jejich rezervace a prodeje probíhá prostřednictvím emailu klimesova@best.sazka.cz, nebo na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin.

Všechny informace o čtvrté české edici SENSATION budete postupně nacházet na
/C:\Users\PROKOP~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_filelist.xml" /> /C:\Users\PROKOP~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_themedata.thmx" />

www.sensation.com

 

Doporučujeme

Články odjinud