Seznamte se, prosím: Román pro ženy

9 komentářů

R.
31. července • 11:10

Sympatický příběh... :*)

Anna, redaktorka
10. ledna • 20:55

Abych pravdu řekla, zatím znám pouze jedinou skutečně výbornou knihu od mladé autorky. Tou knihou je Nahá Godotka od Kristýny Duškové. Nedávno jsem dokonce četla odborné kritiky, které autorku (teprve dvacetiletou vysokoškolačku!) zařazují mezi tři nejlepší české autory všech dob! Kniha se skládá ze dvou příběhů mladých žen. Nikdy jsem nečetla tak hlubokou, niternou knihu.

ebra
4. ledna • 9:45

Mily Honzo, samozrejme nemusi vsude figurovat zbohatlici a zlatokopove, bohuzel takovych rychlokvasek je v republice spousta. Nemas s tim zkusenosti? Jen te trochu poopravim - nevim nic o tom, ze by se jednalo o "multimilonare", jednalo se "jen o velke penize", byt pojem "velke" je dost relativni, vid. Co se nametu na pribeh tyce - kdyz myslis, ze mas dobry pribeh, sem s nim. Neni nic jednodussiho nez zvazit, zda to za to stoji a pak podniknout patricne kroky. Musim ti vsak rici, ze me prekvapila takova reakce na "zensky roman" od muze, spis bych ji cekala od zen.

Honza
4. ledna • 8:19

Má zlatá embro,
nechtěl jsem nijak kritizovat.ale třeba kniha Vrakoviště lásky, opravdu si myslýš,že podle toho co tam píše autorka,je její hrdinka tak naivní?Snaží se děj zasadit do dnešní doby, ve 20.letech být multimilionářem,fakt super, Podívej prvních 60 stránek,se čte suprově.jen konec zůstal otevřený,tak klidně řekni autorce , že ji klidné námět na pokračování,to budou čtenářky hltat jedním dechem.
A kniha Na slzy nezbyl čas. Podobné postavy podobný děj,pořád píše o zbohatlících,jak svádí vdané ženy.Jinak se to čte taky čte dobře,líbí se mi,jak se hrdinka trmácí po podnájmech i s dcerkou, tohle je realita.Ale jak jsem říkal.Dám autorce námět,jsou to dva příběhy které slinuly v jeden,je v nich ,láska, slzy, sklamání, štěstí,i nenávist, mohla by z něj aspoň vytáhnout pokračování,těchto dvou knih,jen tu nefigurujín zbohatlíci.
Vím jaké život píše romány, proto bych autorce pověděl můj příběh,a i ten krutější mé přítelkyně.A neměj strach, opravdu je v tom všechno,nevěra,zrada,boj o umístění na slunci, ctižádost,ale i úváha zabalit všechno,a skončit život,když jsi úplně na dně.Ale i obrat jak se z těch sraček dostat,a začít boj o své zdraví,o lásku,o to dokázat jak si vážit sám sebe.

ebra
3. ledna • 9:28

Mily Honzo, respektuji kazdy nazor. Mym umyslem rozhodne nebylo nikoho nudit, pokud jsi nekdy neco napsal,mohl bys vedet, ze kdyz v pribehu nic "nenadneses", neni ctivy. Jenze zivot opravdu pise takove romany, ze i kniha leckdy byva jen odvarek oproti realite.

Honza
3. ledna • 7:26

pozor na knihy, čtou se dobře, ale některé věci jsou dost na dnesené až umělé,každá kniha stojí kolem 150,-Kč, nyní bych volil rozumnější knihy, koupil jsem je jako dárek, autorka ,některé věci přehnala a jsou až k smíchu,ty vás budou nudit. honza

Mmazel
2. ledna • 11:45

Mě jde.

ivana
2. ledna • 8:27

Pravdu díííš, odkazy co nejdou otevřít...ach jo

Alena
2. ledna • 4:28

Stranku 3t... nelze otevrit. Skoda

Doporučujeme

Články odjinud