Soutěžte o 10 vstupenek do Divadla Kalich. VÝHERCI! | Zdroj: archiv Divadla Kalich

Zdroj: archiv Divadla Kalich

Soutěžte o 10 vstupenek do Divadla Kalich. VÝHERCI!

Hit muzikál Osmý světadíl se stále těší divácké přízni!

VÝHERCI: MILENA, Mitsuuko, mamina45, evženek, pami


V režii a choreografii Jána Ďurovčíka se v hlavních rolích objeví Tomáš Savka, Tomáš Löbl, Roman Tomeš, Kateřina Steinerová, Michaela Doubravová, Nela Pocisková, Jan Kříž, Zbyněk Fric, Jan Révai, Michal Pleskot, Zuzana Krištofová-Kolářová, Alžbeta Stanková, Marie Štěchová a další.

www.divadlokalich.cz/repertoar

Nejslavnější písničky skupiny Elán doprovázejí příběh ze současnosti. Mladá dívka se zřekne rodiči podporovaného vztahu s mužem z lepších kruhů a s novým přítelem se poddává upřímné touze bez ohledu na společenské předsudky, zdraví či důsledky.

Jejich milenecká idyla sice dosáhne naplnění, ovšem štěstí může být pomíjivé. Děj muzikálu je volně inspirovaný románem francouzského dramatika Alexandra Dumase ml. Vznešenost odvrácené tváře osudu povyšuje příběh o dámě s kaméliemi na nadčasový příběh lásky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Chcete se podívat na muzikál Osmý světadíl do Divadla Kalich? Soutěžte s námi o 5x2 vstupenky na termín 2.6.2013 od 14:30 hod + program k představení (budou pro výherce připraveny na pokladně divadla).

Výhra je připravena pro ty z vás, kteří správně zodpoví soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 40., 80., 120., 160. a 200. v pořadí.

[OldTag:contest?id_contest=10]

Nápovědu naleznete na www.divadlokalich.cz

Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (aktuální email a poštovní adresu) , abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit. Každý soutěžící smí soutěžit jen jednou, duplicity budou vymazány.

Soutěž končí 5.5. 2013 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud