Spielberg ukáže, jak bude svět vypadat v roce 2054

Spielberg ukáže, jak bude svět vypadat v roce 2054

Jeden z nejúspěšnějších hollywoodských filmových producentů Steven Spielberg se rozhodl přiblížit divákům svět v podobě, jakou by měl podle něj mít v roce 2054. S pomocí exklusivního týmu speciálně vybraných futurologů ze všech oblastí vědy plánuje ve svém nejnovějším snímku Minority Report vytvořit realistickou podobu Země za dvaapadesát let.

Spielberg ukáže, jak bude svět vypadat v roce 2054

Steven

Jeden z nejúspěšnějších hollywoodských filmových producentů Steven Spielberg (55) se rozhodl přiblížit divákům svět v podobě, jakou by měl podle něj mít v roce 2054. S pomocí exklusivního týmu speciálně vybraných futurologů ze všech oblastí vědy plánuje ve svém nejnovějším snímku Minority Report vytvořit realistickou podobu Země za dvaapadesát let.

Osmadvacetičlenný tým vědců se nedávno sešel na své první schůzce v hotelu Shutters v kalifornské Santa Monice, aby podepsal se světoznámým režisérem smlouvu na film, který nemá v historii kinematografie obdoby. Každý člen týmu přinesl objemné složky s konkrétními návrhy, co by určitě nemělo ve filmu – či v naší budoucnosti, chybět...
„Přišli například i s návrhem, jak bude s největší pravděpodobností za padesát let vypadat toaleta. Elektronická mísa, napěchovaná mikročipy, dokonale vyhodnotí vše, co z vás vyjde a podle výsledků automaticky doporučí složení vašeho jídelníčku,“ přibližuje svůj nový projekt Spielberg.
Režisér kasovních trháků jakými byly filmy Čelisti, E. T. nebo Jurský park chce začít s natáčením nového snímku Minority Report už začátkem příštího roku. „Vytvořím naprosto věrnou kopii města blízké budoucnosti, ve kterém budou žít naše děti. Nepůjde pouze o smyšlenou futuristickou vizi, nýbrž o dokonale propracovanou realitu života na Zemi za dvaapadesát let,“ prohlásil Spielberg a dodal, že už jedná o spolupráci s několika hollywoodskými hereckými hvězdami. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud