TAK A JE TO! aneb Dámy, nejste na to samy

17 komentářů

Nikča
23. července • 21:09

myslim ze každá žena je ráda když muz občas vezme deti nebo umyje nádobí vyluxuje atd.I ženy mají právo vypnout a i kdyz třeba jsou na mateřské tak potřebují vypnout kazdý den musí prát uklízet vařit starat se o děti pořád dokola a když děti usnou tak udělají zas něco co nestihli přes den

marta
16. ledna • 16:08

Čím víc na východ, tím méně si ženy váží, ale u nás je to jinak. Pánové vzpamatujte se a přizpůsobte se nové době, nebo Vás ženy opravdu přestanou potřebovat. A k čemu taky. Už jsme schopné se sami o sebe a děti postarat, pracujeme, jsme vzdělané, vyděláváme si často víc než vy.

Dáda
16. ledna • 10:56

TO ANDREA: dekuju!!!!!! zkusím.

Barbora
15. ledna • 19:56

Málokterý chlap by svojí ženu dokázal uživit, kdyby nepracovala, takže si moc nevyskakujte, nemáte proč.

david
15. ledna • 17:46

to kaca: na tvoji poznamku se da reagovat tak jak bylo napsano: jedte se podivat do arabskejch zemi jak se zenska chova tam. amerika je xindl. at tam vychcipaj.

Kaca
14. ledna • 21:47

doba se meni a s ni mizi i zafixovana predstava, ze zenska dela vsechno. Je naprosto normalni praci delit mezi partnery a deti. Jestli se nekterym chlapum tady zda, ze ceske zeny jsou feministky a az moc emancipovane, at se jedou podivat do Ameriky, jeste radi uvitaji pracovitost ceske zeny....

Andrea
14. ledna • 13:41

To Dáda: Přípravek FIXINELA, stojí asi 24 Kč.

Niky
11. ledna • 9:47

Tak tahle prestrelka me docela rozesmala. Panove, jste zjevne z rodin, kdy maminka musela jak vydelavat penizky tak hezky makat doma, aby se tatinek citil dobre a vy,jako synove, jste se tak nejspis nepredreli. Nevidim jediny duvod, proc by mi manzel nemohl pomoc s vysavanim, vytiranim, popr. kdyz vidi v kuchyni horu nadobi po nedelnim obede, ze mi s tim nadobim jde pomoct. Bydlime v panelaku a nemusi se starat o hospodarstvi a o dum, tak jako to delavali nasi predkove. Takze proc by se nemohl preorientovat jinam. A neni ani backora ani pod pantoflem, atd... jsme proste partneri, kteri oba vydelavaji penize, kteri se oba staraji o deti a pokud je to treba, tak oba uklidi svincik v byte.

Akroj
10. ledna • 19:02

Docela vasniva prestrelka tady probehla. Muj (a opravdu jenom muj) nazor je, ze jak Pavel tak Jirka jsou trochu mimo, ale navic i ta kniha je mimo. Muzu posuzovat jenom podle ukazky, ale narazila jsem tam hned na asi 5 - 8 doporuceni, ktera by zapricinila naproste zniceni koberce nebo nabytku...!!!

niki
10. ledna • 15:15

a já bych chlapy jako ty nahnala do plynu :-)))

tomas
10. ledna • 13:56

ja bych tyhle moc emancipovany a feministicky zensky nahnal do afganistanu na skoleni.

niki
10. ledna • 13:53

milý jiříčku, asi sis špatně přečetl příspěvky, nikdo si tu na nic nestěžuje, pouze se konstatuje, že muži v dnešní době musí také zastávat část domácích prací, že už se nemůžou chovat jako čuňata, která jen dělají bordel a čekají, že to po nich jejich ženy uklidí. já si také nestěžuji, mám přítele - moderního muže, který doma zastane kus práce. a co víc, jsem mu věrná.

jirka
10. ledna • 11:49

jasne ze jo, chlap kterej doma nic nedela je spatnej a manzelka od nej utece a zase naopak chlap kterej doma pomaha s uklidem, varenim detma je nouma od keryho zena utece protoze chce chlapa a ne "babu". nebo si v jinyn pripade obe dve najdou milence a toho svyho tahaj za nos. mimohcodem kdyz ste se vdavaly tak ste vedely o tom svym dostatek ne ? takze proc si ted stezujete ?

ale pavlovi
10. ledna • 10:55

Chvíli jsem váhala, jestli chtěl pavel svým příspěvkem vyprovokovat mnohé z nás k rozhořčené reakci, nebo to myslel vážně?! Takže pro případ, že bys to myslel vážně: milý pavle, v našich zeměpisných šířkách existují ženy (a je jich požehnaně), které pracovat chtějí a muže neposuzují jen podle toho, zda je dokáže "uživit". Zkus si představit sám sebe, na to, jak bys měl možnost realizovat se pouze v rámci domácnosti a péče o ni. Pochopitelně, že pokud to ženě vyhovuje a muž jí poskytne tu možnost, je vše v naprostém pořádku. Ale jsem přesvědčená, že většina žen s díky odmítne.
A k ptáčku, kterému hezky zpívají, když ho lapají. Slušný, ohleduplný muž se nedokáže zpoza novin dívat, jak jeho žena lítá uštvaně s hadrem po bytě.

pavel
10. ledna • 9:52

a ktera z vas jste vprubehu (na zacatku)/po stvatbe rekla svemu priteli nebo milenci ze chcete aby se na domacich pracech podilel ? moc z vas ne co ? no jo kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji. kdybyste sedely doma misto chodili do prace tak byste na vsechno meli dosta casu. a jeste jedna vec, chlap kerej nedokaze vydelavat tolik aby manzelka nemusela do prace, se neumi o rodinu postarat.

Dáda
10. ledna • 9:46

Nejspíš navštívím knihkupectví a knihu zakoupím, nemusela by být k zahození. Navíc dámy "v ní přítomné" mají mé sympatie.
Poraďte prosím: jak se dostat na zoubek bílým spárám na kuchyňské dlažbě? Nejsem žádný čuně, potrpím si na čistotu, ale na místech, kde se hodně chodí a u sporáku a kuchyňské linky jsou zašlé i přes pravidelné vytírání.

Junk
10. ledna • 1:48

Presne tak, chlapi nejsou na svete jenom od toho aby vydelavali, sexovali, meli sve konicky, ale aby pekne taky po sobe uklizeli, doma taky nekdy varili a podileli se na ostatnich domacich pracech. My zeny chceme mit taky svuj volny cas, nebo spolecny s partnerem, ale kdyz je doma binec, je treba ho uklidit a vsichni spolecne. Chlap, ktery to neakceptuje je obycejny buran. Pokud si to tak lide mezi sebou doma domluvi, ze zena bude varit, uklizet a starat se sama o domacnost, proc ne, je to o domluve. Nekdo uklizi rad!

Doporučujeme

Články odjinud