Tofi a Vaculík: Už nepaří, ale pomáhají dětem!

Tofi a Vaculík: Už nepaří, ale pomáhají dětem!

Razantní proměnou prošlo legendární duo z filmu Kamarád do deště Sagvan Tofi (46) a Lukáš Vaculík (48). Zatímco většinou je vídáme se sklenkou v ruce, tentokrát ji odložili a spolu s dalšími zpěváky a tanečníky z muzikálu Děti ráje podpořili děti z Dětského domova Tišnov.

Spolu s cvičitelkou Hankou Kynychovou tak odstartovali další ročník projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

"Musím říct, že to bylo skvělé. Děti s námi vystoupily na pódiu a jak jsem je koutkem oka pozoroval, musím říct, že byly bezvadné. Umím si představit, že by tam klidně mohly vystupovat s námi," svěřil se Tofi.

Děti z Tišnova vyhrály tuhle možnost v loňském roce právě v rámci projektu Hanky Kynychové. Celý rok s nimi účinkující v čele s Míšou Noskovou trénovali a nyní se jim jejich dřina zúročila. Jejich vystoupení bylo využito pro zahájení již pátého, jubilejního ročníku.

"Věřila jsem jim, jsou šikovné. Ale i přesto jsem byla trochu nervózní, aby vše dobře dopadlo," prozradila Hanka.

Na rozdíl od ní si Sagvan celou show v klidu užíval a snažil se děti povzbuzovat. Za poslední rok prošel radikální proměnou a našel si k dětem velmi dobrý vztah. S partnerkou Alenou Žďárskou totiž vychovává roční dcerku Santine.

"Celý Hančin projekt se mi líbí. A ještě o to víc, že není pasivní. Nejde jen o nějaké posílání peněz. Děti z toho mají radost a super zážitek. Dostanou se tam, kam normální člověk ne. Za nás, za Děti ráje, určitě platí, že kdykoli budeme moci nějak pomoci, rádi to uděláme," potvrdil.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlasta Horváth se stal otcem!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud