Tomáš Krejčíř: "Přišel jsem o spoustu peněz!"

Tomáš Krejčíř: "Přišel jsem o spoustu peněz!"

Herec a moderátor Tomáš Krejčíř (37) přiznává, že je nepoučitelný. Před časem investoval velké peníze do amerických investičních fondů a díky americké finanční krizi přišel o celou polovinu své investice! "V tomhle ohledu jsem se dostatečně poučil a už do takových fondů peníze nikdy nedám. Bohužel je to dost tvrdá zkušenost. Za dvacet let ty peníze možná zase budou. Kdybych je vybral teď, tak je jich tam půlka, což by bylo strašný!" přiznal Korzu Tomáš Krejčíř.

Není to údajně poprvé, kdy špatně naložil s penězi. Herec konkrétní být nechce, ale dušuje se, že příště už bude opatrnější. Konečně prý vyrostl z omylu, že lidi jsou dobří, chytří a přející.

Velkým snem Tomáše Krejčíře je pořídit si vlastní jachtu a doplout na ní do Austrálie nebo na Nový Záland. Tam by se nejraději zdržel nejméně jeden rok. "Musím líp investovat, než do amerických investičních fondů, abych si tu jachtu mohl pořídit. Zatím mám jenom na pramičku nebo na nějaké necky na Lipně," stěžuje si Krejčíř.

Aby mu konto v bance narostlo, rozmýšlí, zda nepožadovat vyšší honoráře. A že jich Krejčíř dostává požehnaně. Působí jako moderátor v rozhlase, uvádí Snídani s Novou, znovu se navrací do Ordinace v růžové zahradě, hraje v divadle a moderuje řadu akcí po celé republice.

Pokud si Tomáš Krejčíř najde chvilku volna, pak navštíví fitcentrum, kde si rozhýbe tělo. Rád jezdí za rodiči do Českých Budějovic a v zimě si nikdy nenechá ujít lyžovačku na horách. A když chtějí být s manželkou úplně sami, dvakrát do roka si pronajmou pokoj v penzionu a děti dají na hlídání prarodičům.

Doporučujeme

Články odjinud