Vrátí se drsňák Pohlreich zpátky na obrazovky jako lidumil?!

Vrátí se drsňák Pohlreich zpátky na obrazovky jako lidumil?!

Pořad Čápi s mákem skončil v propadlišti diváckého nezájmu. Proto ho TV Prima 24. března stahuje z obrazovky. Místo něj se vrací Zdeněk Polhreich (53) se svým Ano, šéfe!.

"Já jsem se docela bavil, ale diváky zřejmě mé kulinářské umění nenadchlo. Co se dá dělat? Osobně se z toho neosypu, život jde dál a já mám projektů dost a dost," svěřil se pornokrál Robert Rosenberg, který byl spolu s pěvcem Zázrivým "hvězdou" naposledy vysílaného dílu.

O pořad o kuchtění ale zájemci nepřijdou. Namísto zmíněného veledíla nastoupí na obrazovky nedávný oblíbenec a současně černá můra pochybných lokálů Zdeněk Pohlreich s oblíbenou show Ano, šéfe.

Nový cyklus bude oproti předchozím dílům více klást důraz na pomoc a zlepšení obrazu vybraných restaurací.

"Když jsme zvažovali výrobu nových dílů pořadu, bylo pro mě zásadní, abychom se pokusili skutečně pomoci restauracím, ve kterých budeme natáčet," nechal se slyšet Pohlreich.

Že by se z drsňáka stal lidumil, tomu ovšem asi uvěří málokdo.

A tak obratem Pohlreich dodává: "Samozřejmě se nám to nepodaří v každé epizodě, protože některým nebude možné pomoci, ale opravdu chceme zapracovat na tom, abychom pomohli majitelům přetvořit jejich podnik na místo, které se místo noční můry stane zdrojem profitu a spokojenosti."

ČTĚTE TAKÉ:
Míša Nosková okouzluje v operetě, manžel lítá kolem miminka!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud