Vychází kniha: Krásný ztráty

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta.

V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. Oba jsou i spoluautory knížky, která právě vychází ve spolupráci České televize a Nakladatelství Lidové noviny a bude pokřtěna ve středu 24. listopadu.

Knížka Krásný ztráty je výběrem některých - podle názoru autorů nejtypičtějších - rozhovorů v baru jménem Krásný ztráty za dosavadní čtyři a půl roku existence pořadu. Z více než sto šedesáti natočených a odvysílaných rozhovorů s více než třemi sty hosty nebylo snadné vybírat. Snad se vybraní hosté – jedenáct dvojic, mezi nimiž se objeví i bývalý prezident - budou líbit na stránkách knihy stejně, jako se líbili na obrazovce.

Talk show Michala Prokopa Krásný ztráty se na obrazovce České televize objevuje od podzimu 2004 v novém čase. Diváci pořad najdou každý pátek ve 21.00 na ČT2.

zdroj: ČT

Doporučujeme

Články odjinud