Vždy s láskou, Petra

13 komentářů

iřka
27. října • 18:56

tak jste mě nalákaly

Bedie
5. září • 23:40

docela by mě zajímalo kolik ti Katko je. Bud jsi tak mladá,že nepamatuješ nic anebo tak stará a pravicově založená, že se ti to zdá moc. Mě se to zdá akorát pro amerického čtenáře co je schopnej pochopit,protože vypsat všechen ten hnus co komouši napáchali..nechápal by!
Knížka je moc hezky napsaná. Velký obdiv,Petro

Katus
13. srpna • 13:22

tato kniha bola naozaj to najlepsie co som kedy citala. Zmenila moj pohlad na zivot. Simon bol skvely clovek a bolo hrozne smutne citat o tom krasnom vztahu..Petre drzim palce,aby niekoho podobneho opat nasla.

Denča
6. května • 22:47

Dnes ráno jsem dočetla..musím říct,že mě ta knížka strašně uchvátila a Petru obdivuju jak to všechno zvládla..Ztratila svojí lásku a ještě měla sílo se tam zpět vrtátit..je to úžasné!Knížka je strašně hezky napsaná a Péťa v ní popisuje každý okamžik tolik velké lásky se Simonem,ale také ten strašný okamžik,který jí od něj oddělil.Ode dneška se Péťa stala mojím vzorem a kéž by měli všichni tak dobré srdíčko jak ona.Hodně štěstí Péťo

13. komnata Petry Ně
30. prosince • 12:19

Neviděli jste 13. komnatu Petry Němcové?? Mrkněte se na ni tady:
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1186000189-13-komnata/24848-petra-nemcova.html

Lenka
23. prosince • 20:12

Abych se přiznala, málokdy se pustím do nějaké knížky. Ale když dávali v televizi 13. komnatu Petry Němcové, hned na druhý den jsem spěchala do knihkupectví a Petřinu knížku si koupila. Když jsem se do ní začetla, nemohla jsem se už odtrhnout. Netrvalo to ani dva dny a knížku jsem celou přečetla. Bylo to to nejlepší co jsem kdy četla. Myslím,že tato knížka je tím nejlepším dárkem pro všechny blízké, od mladších generací až po ty nejstarší. Stoprocentně si ji přečte i ten, co nikdy žádnou knížku nečetl. Nyní se v médiích neustále spekuluje o vztahu Petry a Jamese Blunta. Bulvárním plátkům se ale nedá moc věřit a tak bych si hrozně přála vědět, jak to ve skutečnosti opravdu je. Napadá mě, jak by to asi vypadalo, kdyby Petra napsala další knihu o tom, jak se její život po tsunami vyvíjel dál.
Na události z 26. 12. 2004 často myslím. A ozvláště teď, když jsou Vánoce a za dva dny to budou už 2 roky od doby kdy Simon zemřel.
Moc ti za všechno děkuju Petro a přeju tobě i tvým blízkým hodně štěstí v dalším životě.

Šovinista
25. listopadu • 14:41

Prbohoa proberte se:o)))A přílivová vlna se píše tsunami..:)))

Martinka:o)
14. října • 14:17

Myslím, že je to nejhezčí knížka co jsem kdy četla.na jejím konci jsem se dokonce neubránila slzám.Nejsem moc velká čtenářka, ale tahle knížka mě opravdu dostala.Byla jsem do ní tak zažraná že jsem jí četla necelé 2 dny...dokonce i v hodinách ve škole:o) četla jsem jedním dechem.je smutná ale zároveň veselá, tím jak Petra ve všem hledá to pozitivní.Je velmi silná.Pokud tuto knihu začnete číst bu´dte si jistí, že vás pohltí tak, že od ní neodejdete.Zanechá ve vás mnoho emocí...

Martina
14. října • 14:01

Myslím, že je to nejhezčí knížka co jsem kdy četla.Na jejím konci jsem se dokonce neubránila slzám...Je to smutné, ale zároveň pěkné, díky tomu jak Petra ve všem hledá to pozitivní.Je velmi silná.Knížku jsem přečetla za necelé 2dny.Byla jsem do ní tak zažraná, že jsem jí četla tajně i v hodinách ve škole:o)pokud se do ní jednou začtete nedá vám příležitost se od ní odtrhnout...Je to nádherná a dojemná knížka, která zapůsobí na vaše emoce.

Dominika
14. srpna • 18:49

Je to nádherná knížka. Začala jsem jí číst a nemohla se od ní odtrhnout. Nejvíc se mi líbila kapitola, kde Petra popisuje jak se seznámila se Simonem. I když jsem věděla, že Simon vlnu nepřežil měla jsem v očích slzy.. Obdivuji Petru, je nejenom krásna, ale také hodně silná.

Katka
11. srpna • 10:35

Myslím, že vylíčení dětství v socialistickém Československu Petra trochu přepískla a je na první pohled jasný záměr knihy - tj. přizpůsobit se "mozečku" amerického čtenáře.

Miska
5. srpna • 20:54

Mila Petro,
jsem skoro za polovinou Tve knihy. Musim se priznat, ze ji ctu jednim dechem.
Je plna energie, lasky ale zaroven i smutku.
Poprve, kdyz jsem se do ni zacetla, tak jsem nemohla ani spat. Pri predstave, ze by se jednou mohlo neco takoveho prihodit me. O Simonovi pises strasne krasne. Musel to byt clovek
s velikym srdickem. Taky se mi libi jak moc hezky vypravis o detsvti a Tve rodine, o sestricce. Take mam sestru. Je to moc hodny clovek. Jsem rada, ze je zrovna moji sestrou.
Take mas v jednom pravdu a to v tom, ze kdyz je clovek vnitrne stastny, tak mu to nikdo nemuze vzit. Je to krasny pocit. Vim to sama na vlastni kuzi.
Preji Ti jen to nejlepsi do zivota. Jsi moc hodny clovek a tak si toho vsechno zaslouzis!!!
Hodne stesticka, Petro.

pavlína
8. června • 19:48

Myslím,že Petra je velmi silná holka.

Doporučujeme

Články odjinud