Zonyga musí pořádně zhubnout, bude zpívat s Unem!

Zonyga musí pořádně zhubnout, bude zpívat s Unem!

Jiří Zonyga, původním povoláním dřevorubec, poté řidič kamionu z Břeclavi, sklízí nyní ovoce svého vítězství v pěvecké televizní soutěži X Factor. Teď ale musí radikálně zhubout!

Svérázný zpěvák totiž bude účinkovat v muzikálové show Šachmat a Nikita na hudbu Ondřeje Soukupa, která bude mít v červnu premiéru v Divadle Hybernia.

„Na tanečním oratoriu Šachmat mě fascinuje, že budu zpívat latinské texty Gábiny Osvaldové a vystupovat s taneční skupinou UNO, kterou jsem vždycky zbožňoval. Teď už jsou to samozřejmě noví mladí tanečníci, ale pořád je vede Richard Hes, který je vedl před dvaceti lety,“ vysvětloval Zonyga.

Kvůli tomuto angažmá ale zpěvák musí citelně ubrat na své váze. „Jinak bych vedle tanečníků vypadal strašně mohutně. Ale ta kila ze mě nějak nechtějí padat,“ postěžoval si Korzu.

Už se chystá na katovský mundůr „Kmitám teď mezi Prahou a Moravou, často koncertuji a hlavně zkouším v divadle. Mám toho až nad hlavu,“ říká téměř dvoumetrový muž s šátkem na hlavě, který má už za sebou sólovou desku Kus cesty zbývá. Teď se prodral i na muzikálová prkna.

„V Divadle Milenium připravujeme na třicátého dubna premiéru muzikálu Kladivo na čarodějnice. Hraji v něm roli kata. Koho jiného taky mohu hrát,“ povzdechne si Jiří naoko smutně.

Doporučujeme

Články odjinud