Zpěvák Miroslav Žbirka v seriálu Redakce

Ve čtvrtek 25. listopadu uvidíme na televizních obrazovkách již 11. díl seriálu Redakce, který tvůrci nazvali Mimo realitu. Jako zvláštní host se v něm představí Miroslav Žbirka.

Známý zpěvák Miroslav Žbirka rozšíří řadu osobností, které jsme viděli a uvidíme jako zvláštní hosty v seriálu Redakce. K rozhovoru přímo do redakčních místností si ho pozvala půvabná Linda v podání Ireny Máchové, která má již za sebou interview s Martinem Maxou. A protože jde o jednu z nejpůvabnějších novinářek, nelze se divit, že se zpěvák chová velmi galantně… Zato Klára s Kamilem (Pavla Ptáčková a Roman Zach) se vydávají do prostředí na první pohled drsnějšího – mezi squatery, o nichž chtějí napsat reportáž.

Sqauteři jsou ale překvapivě sympatičtí mladí lidé, kteří by se rádi s radnicí domluvili na pravidlech soužití. Láska mezi vedoucím přílohy Viktorem a vedoucí domácího zpravodajství Alicí (David Matásek a Bára Kodetová) propukla naplno. Chtějí být alespoň chvilku sami, ale vše je proti nim – práce, čas a ani si nemůžou najít místo. Až nakonec v jednom hotelu o víkendu… Lubor se dal do pátrání po tajemných hlasech z minulosti. Uvěří starému pánovi, že se mu podařilo kontaktovat hlasy ze záhrobí?

zdroj: Tiskové oddělení TV Nova

Doporučujeme

Články odjinud