Zuzaně Norisové čurají kočky do postele

Zuzaně Norisové čurají kočky do postele

Herečka, a jak se ukazuje, i skvělá tanečnice, Zuzana Norisová (29), rodačka ze slovenských Malacek, není ve skutečnosti žádná naivka. I když naivní dívenky často ztělesňuje. S opravdovou chutí si zahrála půvabnou, leč jinak prostší letušku v primáckém seriálu Letiště.

Při premiéře nového muzikálu Adéla ještě nevečeřela doslova "vystřihla" naivku Květušku, kterou kdysi ve stejnojmeném filmu hrála Naďa Konvalinková. "Film jsem sice v kině neviděla, ale pustila jsem si ho doma nedávno na videu a moc se mi líbil. Naďa Konvalinková byla skutečně skvělá, je to pro mě moc těžké, doufám, že mě s ní nebudou srovnávat. Naše pojetí je trochu jiné," říká Zuzka po premiéře. K obavám neměla důvod, spolu s Jiřím Langmajerem, který v muzikálu hraje šíleného vědce, byl její výkon označován dokonce jako největší překvapení sezony.

Zuzana, která také zazářila v prvním kole třetí řady taneční soutěže StartDance a je jednou z adeptek na vítězství, jde teď z role do role. Přítele momentálně nemá a nijak jí to nevadí, do prázdného bytu se stejně nevrací.

"Neměla bych na něj ani čas, vracím se domů dost pozdě," přiznává půvabná blondýnka, která dobře ví, co život obnáší. Práce si bere tolik proto, že musí vydělávat peníze. Splácí totiž hypotéku na svůj pražský byt a byla by ráda, kdyby ji měla z krku co nejdřív.

Zuzana Norisová s tanečním partnerem Janem Klimentem v třetí řadě taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí

Na to, že bývá tak málo doma, a že na ni pořád jen čekají, mají vztek její - kočky. Zuzka Korzu prozradila, že když se micky moc naštvou, vytahávají její věci ze šuplíků nebo se jí dokonce vyčurají do postele.

"To už ale dlouho neudělaly, teď se trochu zklidnily, dřív to bylo horší. Mám taky už jen dvě, takže je to lepší. Když jsem jich měla dvanáct, tehdy to občas bylo pořádné nadělení," připouští Norisová.

Doporučujeme

Články odjinud