50 orgasmů denně ji dohnalo k sebevraždě

50 orgasmů denně ji dohnalo k sebevraždě

Devětatřicetiletá Gretchen Molann z Floridy ukončila svou poruchu trvalého genitálního vzrušení jednou provždy. Podle příbuzných si vzala čtyři týdny před Vánocemi život. Nešťastná Američanka měla až padesát orgasmů denně, vyvrcholení dosahovala i při nejopatrnějším pohybu.

Ženu bez známek života nalezla o víkendu v jejím domě na Floridě policie. První ohledání potvrdilo, že postižená spáchala sebevraždu. Poruchou trvalého genitálního vzrušení trpěla patnáct let a nedokázala nalézt žádnou metodu, s jejíž pomocí by se neustálého vzrušení a orgasmů zbavila.

Při této závažné poruše – trpí jí výlučně ženy – jsou postižení stále fyzicky vzrušení a dosahují orgastických křečí. Jedinou chvilkovou úlevou mohou být intenzivní masturbace a opakování orgasmů za sebou v řadě několik hodin.

„Brutálně se mi změnil život od chvíle, co jsem začala trpět touto chorobou,“ postěžovala si Gretchen v listopadu podle listu Tampa Bay Times. Jen letos se pokusila o sebevraždu třikrát neúspěšně, čtvrtý pokus vyšel.

Jako jedna z mála postižených měla přítele, ten se ale sexu dočkal maximálně čtyřikrát do roka. Gretchen po souloži byla v šílené agonii a zcela fyzicky vyčerpaná. Než její partner vyvrcholil, ona měla orgasmus mnohokrát.

Kvůli poruše nebyla schopná získat žádné řádné zaměstnání, ale sociální úřady dvakrát zamítly žádost o invalidní důchod. Na den, kdy měla padesát orgasmů za sebou, vzpomínala s hrůzou. „Byl to nejodpornější a nejhorší den mého života. Tehdy jsem myslela, že opravdu umřu,“ vyprávěla Gretchen listu Tampa Bay Times v interview, kterou s ní deník provedl před několika.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud