8 témat, o kterých se v posteli nikdy nemluví

8 témat, o kterých se v posteli nikdy nemluví

Chcete mít s partnerem perfektní sexuální život? Pak s ním rozhodně mluvte o vašich potřebách a touhách. Existují však témata, která do postele rozhodně nepatří, protože jde o takzvané zabijáky vášně. Znáte je?

Velikost

O velikosti jeho chlouby se v posteli mluvit může pouze v případě, že jde o slova chvály a obdivu. Jestliže s rozměry jeho penisu nejste spokojena, je to smutné, ale tím, že mu to řeknete do očí, se situace nezmění a jemu tak akorát zaděláte na slušné trauma. Zkuste se více zaměřit na hrátky, při kterých si přijdete na své i vy, a pokud ani to nepomůže a tento aspekt vám ve vztahu bude působit problémy, možná bude lepší poohlédnout se po novém partnerovi.

Pokračování 2 / 8

Bývalí milenci

Porovnávání jeho výkonu s bývalými milenci také není vhodným tématem k postkoitální konverzaci. Máte pocit, že váš ex to v posteli uměl lépe? Možná, zřejmě ale pokulhával v jiných zásadních ohledech, jinak byste se s ním přece nerozcházela. A toho současného si přece můžete vychovat k obrazu svému – stačí trocha tréninku. Naznačte mu, co se vám líbí a zároveň sledujte, co se líbí jemu. A nezapomeňte, máte před sebou nepopsaný list papíru, takže vaše sexuální touhy a sny, které vám váš bývalý odmítal splnit, se teď mohou stát skutečností!

Pokračování 3 / 8

Trávicí potíže

Dala jste si k obědu fazolový salát a vaše břicho hrozí, že exploduje? Radši sex vynechejte a vymluvte se na bolest hlavy. Věřte, že tahle výmluva je pořád přijatelnější než skutečnost. Protože princezny přece neprdí! Určitě partnerovi nevykládejte ani o tom, jak vás o víkendu potrápila příšerná střevní chřipka nebo jak jste neustála páteční mejdan a pozvracela krom záchodu i chodbu a vašeho jezevčíka. Ano, stane se, ale muži opravdu nemusejí vědět všechno.

Pokračování 4 / 8

Pohlavní nemoci

Bojovala jste v minulosti s nepříjemnou pohlavní nemocí, kterou do vašeho společného lože přivlekl váš nevěrný bývalý partner? Pokud nejde o nic vážného a problému jste se nadobro zbavila, není potřeba tuto historku před současným partnerem vytahovat ani při běžné konverzaci, natož v posteli. Patrně se jen vyděsí, aby také něco nechytl a místo sexu vás bude nutit nechat si udělat nové testy.

Pokračování 5 / 8

Problémy se šéfem

Práce do postele nepatří. Pokud začnete partnerovi zdlouhavě líčit, jak vám šéf vynadal za to, že si lakujete nehty v práci, nebo jak měl sexistické narážky na váš výstřih, s největší pravděpodobností nudou usne, případně zapomene na svoji touhu a erotická chvilka bude pryč.

Pokračování 6 / 8

Těhotné kamarádky

Rozjel se kolem vás babyboom a vy pořád nic? Nezoufejte, všechno má svůj čas. Pokud mu v posteli začnete vyprávět, že kamarádka Petra ráno porodila, kamarádka Tereza čeká dvojčata a sestřenice Kamila si počítá plodné dny, protože se s manželem chtějí začít snažit, k ničemu dobrému to nepovede. Rozhodně ne k jeho dobrému výkonu. Naopak, začne pociťovat z vaší strany tlak a dost pravděpodobně se vyděsí, že by se to „náhodou“ zrovna ten večer mohlo „povést“. Připravte si k ruce knížku, budete ji potřebovat, na sex totiž nedojde.

Pokračování 7 / 8

Počet sexuálních partnerů

Rovnoprávnost v počtu bývalých partnerů je bohužel zatím stále hudbou budoucnosti. Stále ještě je v nás zakořeněné pravidlo, že čím víc měl muž sexuálních partnerek, tím větší je borec, zatímco čím víc měla žena milenců, tím větší je poběhlice. Čísla prostě do postele nepatří, a to jak vysoká, tak nízká. Vysoký počet bývalých by mohl současného partnera vyděsit hned v několika ohledech – že je jen dalším zářezem na pažbě, že vám svými zkušenostmi nebude stačit nebo se jednoduše dotknete jeho mužské ješitnosti. Ani nízké číslo by ale nemuselo mít dobrý dopad. Radši situaci uhrajte na to, že každá žena má mít své tajemství, ostatně tajemno je to, co muže láká.

Pokračování 8 / 8

Jeho ex

Dotazy na jeho bývalou, zrovna když se chystáte k „akci“, by se vám také mohly šeredně vymstít. Nepátrejte po tom, jaká byla jeho ex v posteli. Jelikož právě teď je v ní s vámi, asi taková hvězda nebyla. Otázky ohledně bývalých partnerů většinou vytáhnou na povrch jen nepříjemné vzpomínky nebo – nedej bože – ty příjemné. A nechcete přece, aby při vyvrcholení křičel její jméno místo toho vašeho!

Doporučujeme

Články odjinud