Australanky mají sex jak často chtějí!

Australanky mají sex jak často chtějí!

Řada průzkumů z poslední doby odhalila, že sexuální touha mužů a žen se liší. Muži pak vycházejí často jako ti, kteří na sex častěji myslí, častěji ho chtějí a častěji v nejrůznějších formách provozují.

Jenže nový průzkum mezi deseti tisíci dospělými Australany hovoří jinak. Muži a ženy na nejmenším kontinentu se alespoň ve svých tužbách příliš neliší. V případě mužů chtějí mít sex denně čtyři z desíti a v případě žen více než tři z desíti.

Výsledky průzkumu mezi protinožci ve věku 25 až 45 let otiskly časopisy Men´s Health a Women´s Health. Podle výsledků, pokud jde o lásku, chtíč a milostné románky, pohlaví se od sebe příliš neliší.

Sex denně chce 33 procent Australanek a 40 procent Australanů. Jenže realita je trochu jiná a liší se od tužeb a přání. Čtvrtina Australanek totiž souloží jen jednou týdně a pětina jen jednou měsíčně.

Obě pohlaví se v Austrálii také neliší v představě, jak by mělo vypadat ideální rande. U mužů i žen považuje třetina dotázaných za ideální romantickou večeři, ale vášnivou noc plnou tulení vnímá jako ještě lepší 62 procent Australanů a 52 procent Australanek.

Australankám pak nejvíce vadí příliš krátká předehra (37 procent), zatímco Australanům zase fakt, že partnerka nikdy sex nezačne (35 procent).

ČTĚTE TAKÉ:
Vášnivý ostrovní sex?!

Doporučujeme

Články odjinud