Britka nedokázala opustit milence ani manžela. Tak žije s oběma | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Britka nedokázala opustit milence ani manžela. Tak žije s oběma

Třiatřicetiletá Maria Butzkiová stála před těžkým rozhodnutím: půjde od manžela a dětí s milencem, nebo se nové lásky vzdá a zachová rodinu. Zkusila první variantu, ale po chvíli zjistila, že bez rodiny není schopna existovat. Tak se chtěla vrátit. Přišla i s milencem a všichni s manželem a dětmi teď žijí pod jednou střechou v londýnském Barkingu.

Maria má se sedmatřicetiletým manželem šestnáctiletou Lauru a dvanáctiletou Amy. Když potkala šestatřicetiletého Petera Grumana, byla ochotná všechny opustit a jít za ním. Ale jen na čas. Po chvíli jí začali manžel a dcery tak chybět, že se k nim vrátila. Zároveň se nedokázala rozejít s Peterem. A protože se oba muži snesou, žije s nimi pod jednou střechou.

„Lidé si můžou myslet, že jsem divná, ale miluju oba muže a nemůžu si mezi nimi vybrat. Když jsem opustila Paula, vznikla v mém životě obrovská díra. Ale pomyšlení, že už nikdy neuvidím Petera, mi lámalo srdce. Takže život s oběma muži byl jediným řešením,“ tvrdila Butzkiová v interview pro deník Daily Mirror.

Peter a Paul se párkrát potkali a stali kamarády. Po třech letech, během nichž Maria přebíhala mezi oběma muži, souhlasili, že všichni budou žít pod jednou střechou.

„Peter je skvělý chlap. Když s ním měla Maria poměr poprvé, byl jsem zdrcený. Ale když jsem ho poznal, došlo mi, že máme hodně společného. Oba moc rádi rybaříme a on je teď náhradním tátou pro mé děti,“ svěřil deníku drážní expert Paul.

„Nefunguje tam žádná žárlivost… jako bychom byli tým,“ dodal stavbyvedoucí Peter.

Většinu známých a přátel zajímá, jestli mají sex ve třech. K tomu prý ale nikdy nedošlo. „Nikdy jsme se o tom ani nebavili,“ tvrdí Butzkiová.

Doporučujeme

Články odjinud