Chce mě, nebo ne? Jak poznáte, že už vás nemiluje

Chce mě, nebo ne? Jak poznáte, že už vás nemiluje

Možná vám tvrdí, že vás miluje, ale vy přesto cítíte, že něco není v pořádku. Možná těmi slovy přesvědčuje sám sebe, že to tak je, a přitom směřuje svůj život od vás. Láska není jen o slovech, ale také o činech a gestech. Následující tipy vám mohou pomoct poznat, jestli váš vztah má ještě smysl.

Přednost má všechno ostatní

Pokud zjistíte, že váš partner má zájem o všechno ostatní víc než o vás, mějte se na pozoru. Jestli má hodně práce, je to v pořádku, na škodu nejsou ani vlastní koníčky, nikde není psáno, že spolu musíte trávit veškerý volný čas.

Jakmile ale spolu nejste vůbec a naskytne se možnost něco podniknout společně, ale váš partner se vymluví na jinou nedůležitou činnost, může to znamenat, že ho už čas strávený s vámi nenaplňuje.

Pokračování 2 / 7

Nemáte se o čem bavit

Jak vypadá vaše běžná konverzace? Je to o tom, že vy pokládáte otázky a on odpovídá? Pak je něco špatně. Jestliže během vašeho povídání nejeví zájem o vaše názory, nezajímá se, jak se cítíte, a je mu jedno, jak jste například prožila den, ztrácíte ho, protože mu pravděpodobně začínáte být lhostejná.

Pokračování 3 / 7

Chybí vám podpora

Čeká vás nástup do nové práce? Konečně jste se rozhodla udělat si řidičský průkaz? Chcete zažádat o zvýšení platu? V takových chvílích většinou potřebujete podporu někoho blízkého. A ne jen kamarádky, ale i vašeho partnera.

Jestliže pro vás nenajde slůvko podpory a poté ho ani nezajímá, jak jste dopadla, váš vztah ztrácí smysl. Zasloužíte si někoho lepšího, kdo bude podporovat vaše sny.

Pokračování 4 / 7

Žádné společné plány

Řeči o společné budoucnosti podezřele utichly a když mluví o tom, co bude za pár let, vaše osoba se v jeho plánech nevyskytuje? Pak je to jasné. Do budoucna s vámi prostě nepočítá a vy s ním jen ztrácíte čas. Netrapte se déle, než je to nutné!

Pokračování 5 / 7

Vždy má důvod nebýt doma

Jestli váš partner neustále jezdí na výlety, chodí ven a popíjí někde se svými kamarády, aniž by vám aspoň občas nabídl, ať se k nim přidáte, je zřejmě na čase zvážit, jakým směrem se váš vztah vyvíjí. Nebo spíš jestli nespěje do záhuby.

Pokračování 6 / 7

Nerespektuje vás

Neustále vám předhazuje vaše chyby a při hádce zmiňuje jen ty špatné chvíle, které jste spolu zažili? Zapomíná na všechno hezké, co máte za sebou? A pokud pro něj něco hezkého děláte teď, bere to jako samozřejmost a ani nepoděkuje?

V tom případě jste se v podstatě stala kusem nábytku, který sice používá, ale když v jeho životě nebude, moc ho to nepoznamená. Ulehčete oběma situaci a opusťte ho. Někde venku čeká někdo, kdo si vás bude vážit.

Pokračování 7 / 7

Zraňuje vaše pocity

Je pravdou, že nevěra nutně neznamená, že by vás partner přestal milovat. Mnoho mužů je nevěrných, ale svoji oficiální partnerku by nikdy neopustili. Jestli vám ale soustavně lže, podvádí vás na každém kroku a ani se to nesnaží skrýt a nestará se o to, jak moc zraňuje vaše pocity, nechte ho jít. Někoho takového ve svém životě přece nepotřebujete.

Doporučujeme

Články odjinud