Co si ženy představují při sexu

Co si ženy představují při sexu

Kdyby muži věděli, co nebo na co ženy skutečně (občas) myslí při sexu, možná by ani k žádnému sexu nedošlo. Mnoho z nich by se totiž buď urazilo, nebo třeba i vyděsilo. Je ale pravděpodobné, že i jim se hlavou v intimních chvílích honí něco, co bychom raději vědět nechtěly.

Myslím u toho na expřítele

„Svého současného přítele opravdu miluji a nechtěla bych být s někým jiným, natož s mým bývalým, který mě soustavně podváděl. Proto sama nevím, čím to je, že na něj při sexu myslím. Přitom bych s ním už nikdy nic mít nechtěla, ani v posteli. Ale když se s Mirkem miluji a nemůžu se víc vzrušit, vždycky mi pomáhá přestavit si nějakou scénu s mým ex. Třeba jak před ním klečím a uspokojuji ho pusou. Stačí si tenhle obraz vybavit a v tu ránu jsem na dohled orgasmu. Až mě to někdy děsí.“

Katka, 25 let

Vzpomenu si na vášnivou scénu z filmu

Někdy je milování tak krásné, že mám při něm v hlavě úplně prázdno a vnímám jen svého přítele. Ale jsou dny, kdy na to ani nemám chuť, a pak se musím povzbuzovat i různými fígly, abych se navnadila. Chci i vyhovět příteli. Naštěstí na sebe dobře reagujeme – když vidí vzrušenou mě, je úplně rozpálený a to mě ještě víc rozdivočí. Takže pokud jsem na začátku trochu mimo, vybavím si nějakou pořádnou postelovou scénu z filmu. Namátkou zmíním třeba Anglického pacienta, kde se Ralph Fiennes a Kristin Scott Thomas milují ve spěchu vestoje na nějaké oslavě. A nebo klasika z Titanicu – otisk ruky na zamlženém okénku auta. Trocha fantazie a je hotovo.“

Klára, 31 let

Občas u toho stihnu i vymyslet nákup

Přiznám se, že na tom starém vtipu o ženě hledící při milování do stropu, kterou napadne jen to, že by se mělo vymalovat, něco je. Ale po skoro dvaceti letech manželství asi není divu. Ne že by to s manželem nebylo hezké, jen mě už zkrátka nemá co překvapit. Přesně vím, kdy se co bude dít, co přijde na řadu. A po těch letech vysvětlovat, že žužlání ucha mě zas tak nebere, je už zbytečné. Takže ho nechám, ať si užije svoje, a mezitím si stihnu promyslet všechno možné, třeba co je potřeba nakoupit. Nebo přemýšlím o tom, co se dělo v práci. Občas do toho zavzdychám a manžel je spokojený. Duchem i tělem se vrátím do reality ve chvíli, kdy to začne být zajímavé i pro mě.

Romana, 46 let

Vzruší mě představa ženy

Jsem stoprocentně na chlapy. S ženou jsem nikdy sex nezkusila a ani o tom v reálu nesním, nikdy se mi nestalo, že by se mi nějaká tímhle způsobem líbila. Přesto se mi nahé ženy neustále vkrádají do erotických fantazií, jak při masturbaci, tak i při milování s mužem. Občas se mi stane, zejména v počátcích milování s někým novým, že se nedokážu patřičně rozparádit a uvolnit. Pomáhá mi si představovat, že doteky, které cítím na těle, jsou od ženy. Ta nikdy nemá konkrétní obličej někoho, koho znám. Vlastně si žádnou tvář ani nepředstavuji. Vždycky je to ale pořádný kus baby s velkými prsy, klidně i trochu oplácaná. Sama vážím sotva padesát kilo, tak kdoví, co mi tím můj mozek signalizuje.“

Míša, 28 let

Rozptýlí mě každá maličkost

Mám bohužel jistou nevýhodu, že jsem neurotik. Je to často nepříjemné v běžném každodenním životě, natož při sexu, kde by člověk neměl myslet na nic jiného než na svůj protějšek v posteli. Mě ale dokáže vyrušit naprostá maličkost. Třeba partnera objímám a všimnu si, že má na jedné straně krku víc ostříhané vlasy. Od té chvíle už vnímám jen tuhle drobnost a musím se strašně držet, abych mu to uprostřed aktu neřekla. Jindy stačí křivě pověšený obrázek na zdi. Nebo když si ke zvuku našich dechů uvědomím tikot hodin – pak už moje ucho slyší jen to a je po všem. Tahle vada mi milování dost komplikuje, partneři si to pak vykládají tak, že mě vlastně vůbec nevzrušují.

Nikola, 23 let

Přirovnávám ho k různým zvířatům

Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale dost často, když se s nějakým mužem miluji, zkouším si v duchu představit, jaké zvíře mi nejvíc připomíná. Asi to odstartoval jeden už poměrně letitý zážitek, kdy tehdejší postelový společník při orgasmu vydal tak bizarní zachrochtání, že jsem se regulérně lekla, že se snad proměnil ve vepře. Dostala jsem tehdy záchvat smíchu, samozřejmě se ho to velmi dotklo. Od té doby při sexu čas od času zavřu oči a vnímám jen zvukové projevy samotného aktu. Pokaždé mi to připadá velmi vtipné a vlastně až směšné, co my lidé děláme. Když si ty zvuky izolujete, znějí prostě strašně a v každém nějaké to zvířátko najdete.

Lenka, 31 let

Co by na to řekli…

Snažím se při milování myslet jen na svého partnera a užívat si to. Někdy se ale myšlenky zatoulají všelijakými směry, člověk ani neví jak. A tak mě zničehonic napadne, co by na to asi řekla třeba moje máma, kdyby mě takhle viděla. Obvykle mě takové myšlenky chytají, když dělám v posteli něco divočejšího. Třeba nějakou krkolomnou polohu. Jednou jsem takhle visela partnerovi v náručí hlavou dolů a opírala se o zem, v podstatě jsem dělala stojku. Byl to jen experiment, v takové pozici z toho člověk opravdu moc nemáte. A tak zatímco jsem se snažila udržet balanc, hlavou mi blesklo. Ježišmarjá, kdyby tohle viděl táta, tak bych se asi propadla. A začala jsem se nahlas smát, přítel mě leknutím pustil a oba jsme spadli. Když jsem mu vysvětlila důvod svého veselí, trochu se naštval a označil mě za úchyla, když při sexu myslím na tátu.

Martina, 26 let

Doporučujeme

Články odjinud