Co vzrušuje ženy na mužích? 15 z vás se podělilo o své leckdy bizarní choutky!

Co vzrušuje ženy na mužích? 15 z vás se podělilo o své leckdy bizarní choutky!

Každá máme něco, co nás vzrušuje možná ještě víc, než kdyby vešel do baru do půl těla svlečený sexy herec Ryan Gosling. Může to být to, jak se muž usměje, jak stojí s rukama v kapsách svých džín nebo jeho... ehm... chloupky v podpaží. Každopádně... Ať je to cokoliv (a může to být i něco, o čem si myslíte, že pro nikoho jiného určitě sexy být nemůže), totálně vás to dostává do kolen. Zeptali jsme se v anketě patnácti žen, jaké možná trochu neobvyklé věci vzrušují na mužích právě je! Tak schválně... Poznáte se v některé z nich?

"Hodně atraktivní mi připadají v podstatě všichni muži s plnovousem! V mých erotických myšlenkých a představách jsou hodně divocí, silní a opravdu mužní tak, jak to má být!"

- Kateřina F.

"Líbí se mi dlouhé řasy. Nevím proč, ale asi mě vzrušuje ta něžnost v kombinaci se svalnatým mužným tělem!"

- Lenka S.

"Chlapi, co zalévají květiny! Líbí se mi, když se o něco s láskou starají (možná vidím sama sebe jako květinu?). Jsem si skoro jistá, že nějaký psycholog by mi vysvětlil, že to má pro mě i skrytý význam toho, že by z nich jednou mohli být dobří potencionální otcové mých dětí!"

- Lucka H.

"Miluju velká chlapská záda (pokud tedy nejsou totálně zarostlá jako medvědí)! Je to pro mne asi nejvíce sexy část mužského těla! Taky mě dokáže dostat něžný plachý úsměv... "

- Anička M.

"Muži, kteří pečují o své ruce a nehty! Nebojte se, pořád můžete být opravdu mužní, i když máte manikúru a jemné ruce! Pak toužím k zbláznění po vašich dotycích!"

- Karolína B.

"Cizinci mluvící jiným jazykem mě dokážou vždycky rozpálit! Nevím přesně proč, ale je to pro mě tajemné, sexy a vzrušující! A je přitom vlastně úplně jedno, co onen muž právě říká... A když má přitom trochu důrazný, až lehce agresivní tón, tím lépe! Mmmmm!"

- Anna O.

"Přitahují mě opravdu zarostlí muži! Čím více chloupků - a to všude - tím lépe!"

Zuzana B.

"Dlouhé prsty. Neexistuje pro mě nic méně sexy, než když má muž kratší a menší prsty než já. Moje ruce jsou celkem velké, takže se to stává bohužel dost často!"

- Marie P.

"Mnohem víc, než muži v nažehlených košilích mě vzrušuje, když má na sobě obyčejné padnoucí ne moc velké, ale ani uplé bílé tričko s krátkým rukávem. Takové sluší skoro všem a vypadají v nich tak nějak chlapecky a něžně..."

- Marianna N.

"Líbí se mi chlapská bříška! Vůbec nevadí, když jsou trochu větší, naopak, je to pak lepší při mazlení!"

- Jana Š.

"Mám ráda silná zápěstí. Nedávno jsem viděla v tramvaji muže, jak se drží tyče nad sebou a zjistila jsem, že jeho ruce mě opravdu vzrušují. Zápěstí a silné ruce jsou opravdu mužné... Představovala jsem si, jak by mě s nimi pevně držel při sexu..."

- Kristýna L.

"Je to asi trochu divná úchylka, ale nemám ráda dokonalost v jakémkoliv směru. I proto se mi asi líbí kluci a muži s alespoň jedním křivým nebo ulomeným předním zubem! No vážně! Nesmějte se!"

- Bára G.

"Pro mně jsou atraktivní muži, kteří mají trochu odstáté uši. A taky větší ušní lalůčky. Takže asi obecně... Na mužích mě zkrátka vzrušují uši!"

- Tereza S.

"Když má muž kvalitní kožený pásek, jsem jako poblázněná. Představuji si pak hned, jak si ho pomalu sundá a já pak dostanu výprask!"

- Lucie N.

"Pěkně vypracované svaly na lýtkách! Nemusí být super obrovské, ale pěkně vyrýsované!"

- Sára K.

Co vzrušuje (nebo naopak odpuzuje) na mužích vás? :-) Svěřte se!

Doporučujeme

Články odjinud