Colin Farrell: Po sexu si potřebuju zajímavě povídat! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Colin Farrell: Po sexu si potřebuju zajímavě povídat!

Herec Colin Farrell se pokoušel žít se ženami mnohokrát. A přestože ho často v médiích líčí jako sukničkáře, on prý naopak hledá pravou lásku, s níž by mohl prožít zbytek života. Většina jeho vztahů neztroskotá na sexu, ale na konverzaci. Colin je totiž vždy tím, kdo po souloži očekává zajímavý a náročný rozhovor. Až údajně potká ženu, která toho bude schopna, bude s ní do konce života.

„Láska je často komplikovaná, sex je mnohem jednodušší. Ale člověk stále touží najít lásku svého života. Pokud bych měl zajímavé rozhovory po sexu, byl bych v samotném nebi,“ svěřil Colin v interview pro německý magazín IN.

Farrell ovšem bez partnerky nepropadá depresi. Vztah je pro něj až na druhém místě za rodičovskými povinnostmi. Hlavní roli v jeho životě hrají synové – devítiletý James a tříletý Henry. Prvního má s modelkou Kim Bordenaveovou a druhého s modelkou Alicjou Bachledovou.

„Mým hlavním úkolem v tomto životě je stát se lepší osobností a lepším kamarádem, milencem a otcem. Stále můžu se sebou toho udělat hodně, ale už jsem na správné cestě,“ věří šestatřicetiletý irský rodák.

Doporučujeme

Články odjinud