Dětský úsměv pomůže Haiti

Dětský úsměv pomůže Haiti

Do projektu Nadace Divoké husy nazvaného Tvořím a pomáhám se už zapojily stovky školáků a školaček, kteří namalovali obrázky, jež jsou k dostání na Aukro.cz. Výtěžek všech aukcí Tvořím a pomáhám, které proběhnou od února do června 2010, poputuje na pomoc obyvatelům Haiti, postiženým lednovým katastrofálním zemětřesením.



V rámci jedinečného projektu Tvořím a pomáhám nabízí Nadace Divoké husy dětské výtvarné práce v internetové aukční síni Aukro. Všechny aktuálně dražené obrázky dětí zapojených do projektu Tvořím a pomáhám lze najít na www.aukro.cz po zadání klíčových slov „tvořím a pomáhám“. Aukce začínají už na 50 korunách.

TIP: Právě teď najdete na aukru veselé obrázky prvňáčků ze ZŠ Na Slovance v Praze 8, které mají jedno společné téma: ÚSMĚV. Kupte si jeden z nich domů nebo do své kanceláře a získáte tak nejen dobrou náladu, ale také dobrý pocit, že jste pomohli tam, kde je to třeba.


Nadace Divoké husy je česká nezisková a nevládní organizace, jejíž unikátní přístup k pomoci potřebným spočívá ve zdvojnásobování výtěžků benefičních akcí. Od svého vzniku podpořila Nadace Divoké husy více než 700 dobročinných projektů částkou přesahující 40 miliónů Kč. Finanční prostředky získává Nadace z výnosů nadačního jmění, z příspěvků své mateřské oranizace Wilde Ganzen z Nizozemí, od domácích a zahraničních dárců a prostřednictvím veřejné sbírky Lety Divokých hus.

Více na www.tvorimapomaham.cz nebo na www.divokehusy.cz

Doporučujeme

Články odjinud