DITA (38): Tak trochu jiná dovolená. Cestujeme za sexem

DITA (38): Tak trochu jiná dovolená. Cestujeme za sexem

Dlouho nikdo netušil, jak Dita s přítelem tráví dovolené. Někdo jezdí za mořem, jiný zdolává hory, Dita a její přítel cestují za svérázným sexem.

S přítelem jsme si souzeni, ale bydlet spolu nikdy nebudeme

Jsem šťastně rozvedená a nehodlám to měnit, i když mám už pět let stejného přítele. Přítel je také rozvedený. Oba máme závazky a oba z našich životů nehodláme dělat nepřehledný koktejl vlastních a nevlastních sourozenců a příbuzných. Každý máme svůj byt, svůj byznys a svůj život. Možná i proto jsme i po pěti letech stále zamilovaní a je nám spolu dobře. Ostatně máme i něco navíc, co nás spojuje (a poutá…). Tajemství. Temné spojenectví, vzrušuje nás totiž stejný druh sexuálních praktik.

Potkali jsme se před pěti lety na párty, kam jsem byla kvůli práci, kterou nebudu specifikovat, pozvaná. Ale pozor, nejsem „společnice“, ani nějaká tanečnice. Práci mám nestandardní, ale nijak se netýká sexu či erotiky. Nicméně jsem přišla oblečená, tak jak mám ráda. V kůži. Kůži miluji, ale pochopitelně ji nenosím každý den. Na párty se hodila. Přítel na mne celý večer zíral, pozoroval mě při práci, byla jsem z něho nervózní, což se mi naprosto nestává. Líbil se mi, a to moc. Po dvou dnech se objevil v mé práci, v mém životě. Bylo to naprosto osudové setkání.

Jak se vyvíjel Dity příběh dál, se dozvíte v následujících kapitolách... Pokud jste netrpěliví a chcete znát rychle konec, můžete část příběhu přeskočit. Z boxíku zvolte rovnou poslední kapitolu a prostřední část textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete příběh přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Pokračování 2 / 4

Spojuje nás tajemství, „koníček“, za kterým také rádi cestujeme

Oba jsem komplikované osobnosti, oba panovační, trochu sobečtí a egocentričtí – není s námi lehké žít. Velmi rychle jsme si ujasnili, že se o to ani nebudeme pokoušet, natož spolu trvale bydlet. Naše děti, rodiče a dokonce ani bývalí partneři si nezaslouží chaos a stres, který bychom kolem časem sebe každodenním soužitím vytvářeli. Také si naprosto neumím představit, jak bychom před mými skoro pubertálními a velmi zvídavými dětmi, které mám po rozvodu v péči, skrývali některé věci, které se úzce týkají našeho intimního života.

Oba milujeme latex, kůži a drsnější sexuální hry – což si ale pochopitelně nedopřáváme každý den. Od toho jsou víkendy, kdy jsou děti u partnerů, nebo jisté kluby, které máme v Čechách už solidně zmapované. Nicméně komunismus bránil naší zemi nejen v rozvoji módy, průmyslu i v dalších oborech a odvětvích, ale v jistém smyslu i v rozvoji a v rozletu v oblasti sexu. Abych to zjednodušila; na západ od nás jsou v některých věcech trochu větší možnosti, což nás s přítelem samozřejmě láká, a tak si už čtvrtý rok užíváme společnou dovolenou nikoliv na plážích Chorvatska nebo v lese na Šumavě, ale v různých městech Evropy, kde trávíme večery v klubech vstřícných našemu „koníčku“.

Pokračování 3 / 4

V jistém smyslu jsme sexuální turisté

Letos je dobrý rok, finančně jsem na tom snad nejlíp za celý život, a tak jsem nadšeným dětem a bývalému manželovi a jeho ženě, se kterou mám velmi korektní vztah, zaplatila čtrnáctidenní dovolenou v Chorvatsku. S bývalým to bylo trochu smlouvání, dárek nechtěl přijmout, ale nakonec jsme se na něj domluvili s jeho ženou a dětmi. To samé udělal i přítel.

Díky tomu jsme před sebou měli dva týdny volna bez jakýchkoliv závazků a omezení. Pochopitelně jsme vyrazili také na cesty, tentokrát směr Benelux. Oba nás pobavila myšlenka, že jsme vlastně v jistém smyslu sexuální turisté. Celou cestu jsme si dělali legraci, jak budeme rodičům a dětem posílat pěkné pohledy. Legrace mě ovšem přešla ve chvíli, když má zvědavá maminka, která nám měla zalévat kytky, rozbalila kufřík, který jsme zapomněli doma. Bylo v něm jisté velmi speciální oblečení, pomůcky, nástroje…

Máti mi zděšeně volala, kam to proboha jedeme, co tam budeme dělat a podobně. Maminka je moc hodná, ale pro takové věci nemá pochopení. Ani bych to po ní nechtěla. Nyní je bohužel přesvědčená, že jsme úchylové, a když se to někdo dozví, tak mi seberou děti a zavřou mě minimálně do blázince.

Pokračování 4 / 4

Jak uklidnit maminku? Vyfotit se v turistickém „převleku“

Mamince je přes sedmdesát, nemá cenu jí její puritánský pohled na sexualitu nějak rozmlouvat. Prostě jsem jí slíbila, že už nic podobného s přítelem nikdy provozovat nebudu. Trochu přemýšlím, jak zorganizuji naši dlouho plánovanou podzimní dovolenou do Francie, asi budeme muset cestou udělat nějaké romantické snímky zámků a galerií, nebo bych se mohla převléknout do turistického oblečení a udělat pár „dokumentárních“ fotek v pohorkách a sportovní větrovce – vlastně by to mohla být docela legrace. Ostatně kdo ví, co budou provádět mé holky a jaké budu mít já pochopení pro jejich způsob života. Doufám, že mi radši budou také ohleduplně lhát.

Doporučujeme

Články odjinud