Dítě, které má 6 zubů, pokousalo hada!

Dítě, které má 6 zubů, pokousalo hada!

Třináctiměsíčního Imada Aleeyana, který má šest zubů, jeho maminka našla, jak kouše hlavu třiceticentimetrového hada. Kvůli jejímu křiku se seběhli všichni sousedé.

"Připravovala jsem mu mléko a uviděla jsem, že má v puse hada. Začala jsem křičet, prostě jsem nevěřila vlastním očím. Děsem jsem málem umřela," řekla jeho matka Ghadir Aleeyanová reportérům AFP.

Když začala křičet, seběhla se celá rodina, která žije v arabsko-izraelské osadě Shefa´Amr, patnáct kilometrů od přístavního města Haifa.

"Vběhli jsme dovnitř a já jsem uviděla naše miminko, jak má hada v puse a kouše ho. Bylo to děsivé, opravdu hrozné," dodala chlapcova teta Yasmin Shahinová.

Až sousedku napadlo polomrtvého hada vyndat z úst batolete: "Když jsem mu ho vyndala z pusy, Imad začal plakat," řekla žena.

Hlavu hada pak popsala jako "hodně pokousanou". Všichni začali horlivě batole prohlížet a zjišťovat, zda jej had uštkl. Nic však nenašli a lékaři v Rambamově nemocnici v Haifě o chvíli později potvrdili, že chlapeček je v pořádku. O život přišel jen pokousaný had.

"Lékaři v nemocnici nám řekli, že ten had byl opravdu jedovatý, ale měli jsme velké štěstí, protože v zimě prý vypouštějí méně jedu," dodala sousedka.

Odborník na hady a obojživelníky Dr. Boaz Shachamna základě fotografií, jež viděl, usuzuje, že nešlo o nebezpečného hada, ale spíš o neškodnou štíhlovku pestrou. Ta se zdejším jedovatým zmijím velmi podobá.

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud