" }
Do nového s výhodnou hypotékou od Wüstenrotu

Do nového s výhodnou hypotékou od Wüstenrotu

Situace pro koupi nemovitosti je v poslední době neobyčejně příznivá. Ceny bytů šly všeobecně dolů a úrokové sazby hypoték jsou na historickém minimu. Díky nízké úrovni úrokových sazeb hypoték vás přijde levněji i rekonstrukce domu. A zcela ideální je současná doba pro refinancování starších a dražších úvěrů.

Kde si půjčit? V bance, která vám garantuje podmínky

Říká se, že: „Není všechno zlato, co se třpytí“ a tímto úslovím byste se měli řídit i při výběru banky. Nejnižší nabízený úrok ještě neznamená, že právě vám banka za takovou sazbu úvěr poskytne. A už vůbec není zárukou, že celkové náklady spojené s hypotékou budou nejnižší. Pokud si zvolíte hypotéku od Wüstenrotu, můžete se spolehnout, že:

a) výsledná úroková sazba, za kterou vám Wüstenrot úvěr poskytne, bude buď stejná, nebo nižší než nabízená,

b) nebudete si muset u banky zřizovat běžný účet, ani nebudete nuceni uzavřít si nějaký další produkt, takže vám nevzniknou žádné další náklady,

c) nebudete platit žádné poplatky za čerpání či rezervaci úvěrových prostředků.

Na bydlení za minimální nebo EXTRA úrokovou sazbu a bez poplatku

Za minimální úrokovou sazbu vám Wüstenrot poskytne hypoteční úvěr v částce nejméně 1,3 milionu korun do výše 85 % zástavní hodnoty nemovitosti. Stačí, že splníte standardní podmínky platební schopnosti a nemáte záznam v úvěrovém registru dlužníků.

Hypotéku v částce od 1,8 milionu korun můžete mít za ještě nižší EXTRA úrokovou sazbu, pokud splníte zvýšené požadavky na bonitu. Za tuto nejvýhodnější sazbu vám banka poskytne hypoteční úvěr až do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na 3 nebo na 5 let. Pokud si zvolíte právě tříletou nebo pětiletou fixaci a výše úvěru nepřesáhne 85 % zástavní hodnoty nemovitosti, banka vám nebude účtovat poplatek za vyřízení úvěru, čímž ušetříte hezkých pár tisíc.

Na refinancování

Využijte snížení úrokových sazeb k refinancování starší hypotéky s vyšší úrokovou sazbou. Určitě neproděláte! Pokud splníte podmínky pro EXTRA sazbu, můžete mít speciální Hypotéku Refin už za 2,69 % ročně. A nebudete platit žádný poplatek ani za její vyřízení ani za posouzení nemovitosti.

Vyřízení je velmi jednoduché. Banka akceptuje původní posudek nemovitosti sloužící jako zástava úvěru. K posudku přiložíte jen několik aktuálních fotografií dokumentujících stávající stav nemovitosti. Místo dokládání příjmů vám stačí čestné prohlášení, že jste schopni úvěr splácet. Hypotéku Refin vám banka poskytne na částku od 300 000 korun až do 90 % zástavní hodnoty nemovitosti s dobou splatnosti na 5 až 30 let. Své původní bance z ní uhradíte celou zbývající dlužnou částku, tedy i případné sankční úroky či poplatek za předčasné splacení úvěru.

S pojištěním vám Wüstenrot sníží úrok o 0,2 procenta

Počítejte s tím, že každá nemovitost, kterou dáváte bance do zástavy jako zajištění hypotečního úvěru, musí být pojištěna. A kdo myslí na své blízké, ten si společně s hypotékou uzavře alespoň rizikové životní pojištění. Pokud si tato pojištění sjednáte společně s hypotékou u Wüstenrotu, sníží se vám úroková sazba hypotéky o dvě desetiny procenta.

Hypotéky od Wüstenrotu mají i další výhody:

• Klienti, kteří nemohou standardně prokázat své příjmy, mohou využít Hypotéku bez příjmů.

• Banka vám zpětně proplatí až jeden rok staré faktury nebo kupní cenu, kterou jste již uhradili.

• U hypotéky na výstavbu nebo rekonstrukci nemovitosti můžete čerpat úvěr bez dokládání faktur.

• Část úvěru nad 70 % hodnoty zastavené nemovitost můžete kdykoli splatit mimořádnou splátkou bez sankcí.

Spočítejte si svou hypotéku

Na www.wustenrot.cz si můžete svoji hypotéku snadno zkalkulovat. Obraťte se ale raději na poradce Wüstenrotu, který vám připraví konkrétní a nejspíše ještě výhodnější nabídku hypotečního úvěru.

Doporučujeme

Články odjinud