Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Beverly si  ročně k důchodu přivydělá v přepočtu více než pět milionů za rok. Zdroj: Profimedia.cz
Beverly se svými syny. Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
9
Fotogalerie

Důchodkyně si přivydělává sexem. Denně zvládne šest chlapů!

Třiašedesátiletá důchodkyně Beverly Roberts s Gravesendu ví, jak si přilepšit k důchodu. I přes svůj pokročilý věk se nijak nestydí a nabízí své sexuální služby. Za den zvládne až šest klientů.

Beverly pracuje jako prostitutka už 25 let a vydělá si až 750 liber denně (cca 22 500 Kč). Za rok si přijde na více než 5 milionů korun.

„Sex mě udržuje fit. Nemám díky němu žádné zdravotní problémy. Jsem přesvědčená, že za to vděčím své práci. Lidé mi říkají, že vypadám mladě a nechtějí věřit, že už jsem zasloužilou babičkou. Doufám, že svou práci budu moct dělat alespoň do sedmdesáti!" svěřuje se důchodkyně Beverly.

A co vlastně přimělo penzistku Beverly k téhle práci? Byla to složitá finanční situace. „V roce 1988 jsem se rozvedla s manželem a zůstala s dvěma syny sama. Byli jsme na tom finančně dost špatně. Chlapcům bylo tehdy 14 a 17 a žili jsme jen o chlebu s marmeládou. Nemohli si dovolit ani obyčejný nábytek," vzpomíná na složité období Beverly.

Bohužel na Úřadě práce ji nic nic kloudného nemohli nabídnout, protože neměla dostatečnou kvalifikaci. V úvahu přicházelo jen místo uklízečky. Ale Britney odmítla. Toužila po pořádné práci.

„Jednoho dne jsem uviděla inzerát v místních novinách. Hledali tam pro svobodné pány ženy jako doprovod. A nabízeli velmi dobré finanční ohodnocení. A tak jsem neváhala a ozvala se. Elegantně oblečený majitel mě brzy navštívil a řekl mi, že mohu tedy dělat doprovod pánům na oběd a večeři za 120 liber za hodinu. Byla jsem nadšená a naivně jsem si myslela, že to opravdu nebude vyžadovat nic jiného."

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

O několik dní později měla Beverly své první schůzky. A klienti po ní samozžejmě víc než pouhý doprovod. „Chtěli sex a já začala panikařit. Nespala jsem totiž s nikým od odchodu mého manžela. Bylo mi špatně a chtěla jsem utéct. Ale když jsem se dozvěděla, že si můžu vydělat i 1.000 liber, řekla jsem si že je to skvělá šance, jak se dostat z bídy," svěřuje se Beverly.

„Po jednom dni, kdy jsem zvládla 10 klientů, jsem se doma zhroutila. A syn Joe se mě hned vyptával, co se stalo. Vždy, jsme si vše říkali a tak jsem mu nemohla lhát. Byl šokován, ale pochopil, že potřebujeme peníze. Přemýšlela jsem, jak to zvládnu, ale došlo mi, že v žádném jiném zaměstnání bych si tolik peněz a za tak krátkou dobu, nevydělala.“

Beverly tedy začalala o sebe více dbát. Začala chodit pravidelně ke kadeřnici a na kosmetiku. Nakoupila si zásobu sexy prádla i různé sexuální pomůcky. „Brzy jsme byli v dobré finanční situaci. Po třech letech jsem nám konečně mohla pořídt dvoupokojový dům. A klukům jsem koupila zlaté hodinky."

Od té doby prošli její náručí tisíce mužů. I dnes uspokojí až šest klientů za den. Své služby nabízí on-line a nezájem si určitě stěžovat nemůže. „Mám klienty všech věkových kategorií. Někteří mladí muži mě přímo vyhledávají, protože dávají přednost sexu se starší a zkušenější ženou. Myslím, že úspěch je i v tom, že jsem stále štíhla a milá. Ráda expeimentuju a převlékám se do nejrůznějších oblečků," říká Beverly, která chodí stále na pravidelné lékařské kontroly a sex bez kondomu je pro ni tabu.

Během své sexuální kariéry měla pouze jeden vztah. „Chodila jsme spolu více než dva roky, ale rozešli jsme se, protože žárlil na mé další klienty."

Zdroj: www.closeronline.co.uk

Doporučujeme

Články odjinud