Dvaasedmdesátiletý Brit bude po třinácté otcem

Dvaasedmdesátiletý Brit bude po třinácté otcem

Dvaasedmdesátiletý Richard Roden z Anglie bude po třinácté otcem. Dalšího potomka mu za půl roku porodí jeho manželka Lisa. Když se ona narodila, bylo přitom jejímu muži šestačtyřicet let.

Společně mají rok a půl stará dvojčata a z třetího potomka mají oba nesmírnou radost, přestože není jisté, že se otec dožije dospělosti všech svých dětí.

„Jsem radostí bez sebe. Vždycky jsem říkal, že bych chtěl mít ještě další dítě,“ citoval Rodena britský The Sun.

Richard věří, že bude žít ještě dlouho, protože svou mladičkou manželku miluje a láska i vlastní kořenová zelenina ze zahrádky jsou podle něj klíčem k dlouhověkosti. Manželé, jež dělí šestačtyřicetiletý věkový rozdíl, díky tomu prý nemuseli vůbec spoléhat ani na umělé oplození. „Dvojčata i toto dítě byly počaty přirozeně,“ říká hrdě Roden.

„Být otcem ve dvaasedmdesáti je rozhodně únavnější, než když mi bylo něco po dvaceti, ale přináší mi to dnes tolik radosti. Ještě nemám ani poslední vůli, ale vše, co mám, zdědí jen Lisa a její potomci,“ tvrdí Roden s tím, že ostatních deset potomků už je dospělých a zaopatřených.

„Lidé Richarda stále zastavují, když vozí dvojčata, a říkají mu, že musí být hrdý dědeček. Ale on je vždycky opravuje a říká, že je otec, většina lidí mu stejně nevěří,“ dodala Lisa Roden.

ČTĚTE TAKÉ:
Moc vám to sluší!

Doporučujeme

Články odjinud