Flash disk pro maximální potěšení

Zákazník spíše sáhne po produktu, který nabízí něco více. Třeba po takovém elegantním flash disku, který může sloužit také jako vibrující sexuální pomůcka pro ženy. Na webu ckie.com se rozjel projekt, který se snaží získat dostatek peněz pro rozjetí výroby vibrujících flash disků Duet. V současné době získali něco málo přes 3500 dolarů z cílových 15000.

Duet.jpg
Flash disk Duet je vytvořen s ohledem na ženské tělo. Dvojice vibrujících výstupků je ideální na masáž v oblasti klitorisu.

Hlavní myšlenkou tvůrců je vytvoření vibrátoru, za který se ženy nemusí stydět a ukrývat jej někde v zásuvce nebo pod postelí. Vibrátor je vyroben z kovu a silikonu, je tichý, vodotěsný a nabízí čtyři vibrační módy s pěti úrovněmi intenzity. Rovněž není potřeba žádných baterií nebo adapterů, dobíjí se totiž pomocí USB portu. Duet by se měl nabízet s 8GB nebo 16GB pamětí, nicméně nabídku by měla odstartovat nejlevnější verze, která by USB port využívala pouze k dobíjení. Pro vyznavačky luxusu je plánován model zdobený 24karátovým zlatem. Bezesporu půjde o ty nejvíce sexy flash disky na světě. Věříme, že výrobce v brzké době získá zbývající částku, aby mohl začít s výrobou.

Diskuze (14) Další článek: Google a jeho deset největších nákupů v historii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,