HANA (39): Balí mě soused a láká mě na drsný sex!

HANA (39): Balí mě soused a láká mě na drsný sex!

Pohledný soused Hany se jí už několik týdnů dvoří. Oběma je jasné, že by nešlo o vztah, ale především o sex. O poněkud jiný sex, než na který je Hana zvyklá. A Hana je zvědavá…

Nejsem zamilovaná, ale uhranutá

Do domu se přistěhoval před třemi měsíci, potkali jsme se v garážích, kde kvůli stěhování zaparkoval tak nešikovně, že jsem nemohla vyjet. Nicméně byl slušný, přehnaně se omlouval a jako omluvu nám večer donesl malý demižon vína z rodinného vinohradu. Bylo patrné, že se mu líbím, i můj jinak nevšímavý a morousovitý manžel si toho všiml. Abych byla upřímná, i on se mi moc líbil. Odhaduji, že jsme stejně staří, on je čerstvě rozvedený, jenomže já vdaná a věrná. I přestože vedle sebe s manželem spíš tak nějak poklidně vegetujeme, nikdy mě nenapadlo, že bych si našla milence nebo se rozvedla. Jenže nový soused mě začíná pronásledovat v myšlenkách. Při vaření, při práci, dokonce i při občasném sexu s manželem a ve snech. Nejsem zamilovaná, ale uhranutá! Z toho muže vyzařuje něco, co mě dráždí a přitahuje, částečně vím proč a stydím se za to.

Utekla jsem od něj z bytu sama před sebou

Pár dní po prvním setkání jsem šla sousedovi vrátit malý demižón od vína, které nám dal. Pozval mě na kávu a nakonec jsme si nalili jeho skvělé domácí víno a snad dvě hodiny si povídali o životě. Hlavně o jeho bývalé a nakonec i o sexu, který byl hlavní příčinou neshod v jejich vztahu. Soused totiž preferuje poněkud drsnější sex, přesněji řečeno vše, co se skrývá pod termínem BDSM. Jeho bývalá manželka měla pro tyto hrádky zpočátku pochopení, nicméně po narození syna změnila názor. Rozešli se ale v dobrém a zůstali přáteli. Zatímco si soused vyléval srdce, ve mně rostla zvědavost. Trochu jsem se začala vyptávat a příjemné sousedské povídání nakonec dopadlo tak, že mi soused ukazoval různé pomůcky. Atmosféra v bytě houstla a já nakonec musela doslova utéct. Ne před sousedem, ale před sebou!

Pokud to chceš zkusit, tak zazvoň

„Hanko, kdybys chtěla cokoliv vyzkoušet, stačí zazvonit. Nejde o vztah, o závazky, ale o zábavu, nemusíš mít výčitky!“ řekl mi napůl v žertu, když jsme se pak za pár dní potkali u schránek. Jen jsem se trapně smála a cosi rádoby vtipného blekotala. Ale podobné situace mě v posledních týdnech potkávají stále! Kolikrát jen tak něco bezmyšlenkovitě plácnu, když se potkáme a naběhnu si. Pak jsem rudá až za ušima, což souseda evidentně baví. Šílené je, že vzájemné „náhodné potkávání“ vůbec náhodné není. Přiznávám se, že souseda obvykle potkávám záměrně.

Strašně se mi chce…

Vše je jednoduché a zároveň složité - prostě bych chtěla sex se sousedem strašně moc vyzkoušet, protože v životě se má vyzkoušet skoro všechno, ale zároveň nechci být nevěrná manželovi. Kdyby něco podobného udělal on, byla bych hodně naštvaná. Zároveň mám ale jasno v tom, že mi nejde o vztah, natož o to, abych se třeba rozváděla a se sousedem žila. Jde mi jen a jen o to to zkusit. Soused ve mně prostě zabrnkal na strunu, o které jsem vůbec netušila, že ji v sobě mám.

Doporučujeme

Články odjinud