Hvězda seriálu Sex ve městě Cynthia Nixon se rozhodla žít jako lesbička!

Hvězda seriálu Sex ve městě Cynthia Nixon se rozhodla žít jako lesbička!

Cynthia Nixon (45) říká, že být lesbička byla její volba. Prý ji uráží, když lidé tvrdí, že taková musela být odjakživa. Cynthia je zasnoubená se svou dlouhodobou partnerkou Christine Marinoniovou, s níž vychovává jedenáctiměsíčního syna Maxe.

Ví, že tím popudí hodně lidí, ale trvá na tom, že být lesbička bylo její rozhodnutí. Dlouho například žila s Dannym Mosesem, s nímž přivedla na svět dvě děti: patnáctiletou Samanthu a devítiletého Charlieho. A rozhodně nemá pocit, že by svou sexualitu někdy nějak potlačovala.

V rozhovoru pro list New York Times k tomu řekla: "Nedávno jsem mluvila ke shromáždění gayů a jedna z věcí, které jsem plánovala říci, byla tato: Byla jsem heterosexuálka a byla jsem lesbička a to je pro mě lepší. A oni se mne snažili donutit, abych to změnila, protože z toho prý vyplývá, že homosexualita je záležitost volby. Ale pro mě to tak je. A nikdo nemá právo definovat mi mou vlastní homosexualitu."

Cynthia Nixon tak trvá na tom, že nebyla vždy gay, a dodává: "Mám pocit, že si lidé myslí, že jsem byla zabedněná a neuvědomila jsem si, že jsem gay. To mi přijde velmi urážlivé. Uráží to nejen mě, ale i všechny muže, s nimiž jsem kdy byla."

ČTĚTE TAKÉ:
Angelina Jolie a Brad Pitt čekají další dítě, již sedmé

ČTĚTE TAKÉ:
10+1 věc, které ženy nechtějí v posteli vidět, slyšet a zažít

Doporučujeme

Články odjinud