Jak si užít anální sex?

Jak si užít anální sex?

Mohlo by se zdát, že anální sex je především slastí pro pány. Anální otvor je užší a pevněji svírá penis, což je pro muže velmi příjemné. V mnohých ženách naopak vyvolává nechuť nebo strach.

Jak může být anální sex pro ženy příjemný?

Je naprosto logické, že se mnohé ženy domnívají, že se jim anální sex nebude líbit a bude jim nepříjemný. Proč by to tak mělo být? V zadečku přece nemáme bod G, ani poštěváček, ani nic jiného, co by sloužilo k vzrušení.

Klíč je jinde, i při análním sexu je totiž drážděna vagína, akorát z jiného úhlu! Penis, který se vsunuje a vysunuje z análního otvoru, vytváří ve vagíně příjemný tlak, který může vést až k vyvrcholení. Zvláště silné pocity může vyvolat anální sex spojený s drážděním vagíny, např. vibrátorem.

Chci to, nebo ne?

V první řadě se musíte s partnerem shodnout, že oba skutečně chcete anální sex vyzkoušet. Ženy se do neznámých praktik často pouštějí kvůli partnerovi a doufají, že se jim nakonec zalíbí. První nezdar análního sexu ale často vede ke konci s experimentováním. Ženy se cítí poníženě a někdy dokonce zneužitě.

Jindy zase naopak, ženy uvnitř něco nového zkusit chtějí, ale stydí se to přiznat, mají strach, že by pak pro partnera byly příliš "levné". Nebo jsou zkrátka tak vychované a konzervativní.

Hlavní je se tedy správně rozhodnout. Pokud anální sex zkoušet nechcete, hned ho nezavrhujte, nenazývejte partnera úchylem, ale nemějte strach vyjádřit svou obavu. Alespoň o tom přemýšlejte, právě kvůli partnerovi, neodbývejte ho! Pokud se ale rozhodnete nevyzkoušet, nenechte se přemluvit, budete-li se nutit, nebudete schopna se uvolnit. Jestli ho vyzkoušet chcete, zjistěte si co nejvíce informací a nic neuspěchejte.

Pokud máte pocit, že partner o anální sex opravdu stojí a vy ne, ale ráda byste mu udělala radost, zkuste vymyslet jiné zpestření. Případně mu hned řekněte, že se na to necítíte, ale vyzkoušíte s ním něco jiného. Uvidíte, že už samotné probírání možných erotických hrátek přinese do vašeho sexuálního života čerstvý vzduch.

Jak si anální sex co nejlépe užít?

  1. Logicky je důležité vybrat vhodnou dobu, určitě nezkoušejte anální sex, pokud zrovna trpíte nějakým střevním onemocněním apod.
  1. Hygiena je pochopitelně také velmi důležitá, ale není třeba si kvůli análním sexu provádět domácí klystýr.
  1. Nedovolte partnerovi, aby se přesunoval ze zadečku do vagíny a naopak! Dochází k přenosu bakterií, který vám může způsobit záněty.
  1. Opatřete si lubrikant s antibakteriálním účinkem. Bez něj to nezkoušejte, anální otvor se na rozdíl od vagíny sám nezvhlčuje!
  1. Začínejte pomalu, partner by do vás měl pronikat jemně a sledovat vaše reakce. Vy mu dávejte najevo, co se vám líbí a kdy je třeba zpomalit nebo skončit.

ČTĚTE TAKÉ:
Top 6 nejprodávanějších erotických pomůcek pro ženy

ČTĚTE TAKÉ:
Minnie Driver: Vyspala jsem se s celým billboardem k filmu!

Doporučujeme

Články odjinud