Jak to vidí muž? Ženská bez sexu o dobrém spánku vůbec nemůže mluvit!

Jak to vidí muž? Ženská bez sexu o dobrém spánku vůbec nemůže mluvit!

Každá čtvrtá žena se s potěšením vzdá sexu na celý měsíc, jen když se dobře a pohodlně vyspí. Ukázaly to výsledky výzkumu, který si objednala britská firma Kalms Sleep specializující se na výrobu prostředků zajišťujících klidné spaní.

Každá čtvrtá žena se na měsíc vzdá sexu, aby se jednu noc pořádně vyspala.

Naproti tomu mužům se taková představa zdá být skvělá jen ve 13 procentech případů, píše server shortnews.de.

"Největšími problémy, které nedají lidem usnout, nebo je budí ze spaní, jsou nedostatek financí a také těžkosti v zaměstnání," píše se v závěrečné zprávě o výsledcích výzkumu.

Docela zajímavé jsou některé názory čtenářů, kteří na tuto zprávu reagují v diskuzi. Jak to vidí muži? 

"Většinou se ženy zřejmě vzdávají sexu tehdy, pokud jim z toho plyne nějaká výhoda. A tak se skoro v každém výzkumu na podobná témata dočteme o ženách, pro které není sex důležitý. Někdy to ovšem bývá právě naopak - ženy souloží právě proto, aby pro sebe určitý prospěch získaly," píše se pod nickem Nobody 66.

"Jak mizerný je asi intimní život těch žen, které dají přednost spaní před sexuálními radovánkami," míní pisatel podepsaný CrazyCatD.

A nepochybně chlapík skrývající se pod nickem Suisse to rozštípl: "Já to vidím takhle: ženská bez sexu o nějakém dobrém spánku vůbec nemůže mluvit!"

ČTĚTE TAKÉ:
Vanda Hybnerová & Saša Rašilov: Se Sašou jsme spolu polovinu života!

Doporučujeme

Články odjinud