Je bez nohou a jen s jednou rukou. Přesto si prosadila miminko

Je bez nohou a jen s jednou rukou. Přesto si prosadila miminko

Melek (24) se narodila jen s jednou končetinou, ale přesto je vdaná a spolu s přítelem Mehmedem (24) se stará o devítiměsíčního syna Semiha. Melek a Mehmet se setkali, když jim bylo čtrnáct. Seznámili je rodinní přátelé poté, co se Mehmetova rodina přestěhovala z Turecka do Dánska.

"Chodil jsem s celou řadou dívek, ale k žádné jsem necítil to, co k Melek," přiznal mladý muž reportérům Orange News.

Když jim bylo osmnáct, začali spolu Melek a Mehmet randit. Pak se sestěhovali a před dvěma lety se v Turecku vzali. Dánské úřady však jejich sňatek neuznávají.

"Vždycky jsme chtěli děti. A když jsem zjistila, že jsem těhotná, byli jsme naprosto nadšení. Těhotenský test jsem si zkoušela asi pětkrát nebo šestkrát," dodává Melek.

Lékaři i rodina si dělali starosti, jak bude tělo mladé postižené ženy na těhotenství reagovat.

Ona sama trvala na tom, že chce rodit přirozeně. Nakonec však porod začal příliš rychle a porodník se rozhodl pro císařský řez. Malý Semih se narodil zdravý a vážil velmi zdravých 3 800 gramů.

Starost o dítě není lehká ani pro osobu se čtyřmi končetinami, natož pak pokud na všechno máte jen jednu ruku. Melek to prý ale zvládá dobře a rychle se učí.

"Rodina a přátelé nám pořád říkají, že rádi pomohou. My teď ale spíš doufáme, že získáme větší byt, kde bude výtah, dětský pokoj a dost místa i pro naši fenku Chanel," uzavírá odvážná maminka.


ČTĚTE TAKÉ:
Až k oblakům!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud