Je to ten pravý? 6 znamení, že jste našla svoji spřízněnou duši

Je to ten pravý? 6 znamení, že jste našla svoji spřízněnou duši

Najít spřízněnou duši není jen tak, ale když už ji najdete, není těžké to poznat. Budete se totiž cítit jako na obláčku, a to i poté, co opadne první zamilovanost. A to i když se budete hádat. Abyste se ujistila, že vaše spřízněná duše je opravdu po vašem boku, přečtěte si následující body.

Klid a mír

Ve vztahu s partnerem cítíte pohodu a klid, být v jeho přítomnosti je prostě stejně uklidňující jako šálek horkého čaje v chladné zimní noci. Bez ohledu na to, co spolu zrovna děláte, vládne mezi vámi pohoda. A co víc, nepotřebujete tiché okamžiky vyplňovat hovory o ničem, protože i když mlčíte, je vám spolu krásně.

Pokračování 2 / 6

Poznáte navzájem svoje pocity

Stačí, aby váš protějšek vešel do dveří, a vy už víte, jak se cítí. Jestli měl dobrý, nebo špatný den v práci, jestli je provinilý, nebo na něj leze chřipka. A stejně tak to pozná i on. Spřízněné duše vždy cítí své pocity navzájem – smutek a strach, ale i štěstí a radosti.

Pokračování 3 / 6

Máte stejné cíle

Když se bavíte o budoucnosti, máte o ní stejnou představu. Sdílíte stejné hodnoty, názory i cíle. Možná máte každý jinou cestu, jak svých snů dosáhnout, ale nakonec se stejně v cíli potkáte. Navíc, pokud budete vědět, že chcete oba to samé, jako správné spřízněné duše si pomůžete, abyste dosáhli toho, o čem oba sníte.

Pokračování 4 / 6

Respektujete se

Lidé jsou různí a to, že občas máte na věci rozdílné názory, ještě neznamená, že nemůžete být spřízněné duše. Naopak. V tomto okamžiku se ukáže, jak moc jeden pro druhého znamenáte. Pokud jste totiž spřízněné duše, neznamenají rozdílné názory hádku, ale vzájemný respekt a úctu. Budete naslouchat jeden druhému a ctít své názory i rozdíly v nich.

Pokračování 5 / 6

Prostě to víte

Něco hluboko uvnitř vás vám řekne, že tato osoba je pro vás ideální. Máte pocit, jako by vám nějaký hlas našeptával, že takhle je to správně, a cítíte, že všechno, po čem jste kdy toužila, se zhmotnilo do jedné jediné osoby.

Pokračování 6 / 6

V dobrém i zlém

Nesplňujete všechny předešlé body? Občas si vjedete do vlasů a pročistíte hádkou vzduch? Nezoufejte. I tak partner po vašem boku může být ten pravý. Pokud jste s ním šťastná a občasné hádky považujete za láskyplné koření vašeho vztahu, pak je pořád šance, že zrovna on je vaše spřízněná duše. A hlavně – pokud jste si souzeni, ustojíte spolu vše dobré i zlé.

Doporučujeme

Články odjinud