Jen třetině mužů by nevadil lesbický polibek u jejich přítelkyně

Jen třetině mužů by nevadil lesbický polibek u jejich přítelkyně

Muži prý nesní o ničem víc, než že se jejich přítelkyně bude líbat a mazlit s jinou dívkou. Posedlost lesbickým sexem je u mužů ale zřejmě přeceňovaná. Nový britský výzkum totiž odhalil, že pro celou třetinu pánů by byla jen pusa jejich přítelkyně s jinou ženou důvodem k rozchodu.

Studii si nechal vypracovat britský internetový magazín My Celebrity Fashion, přičemž na otázky expertů odpovídalo patnáct set britských mužů.

Zatímco jedna třetina z dotázaných by se se svou přítelkyní po lesbickém polibku byť z legrace rozešla, dvě pětiny by byly velmi nazlobené. To znamená, že absolutně po lesbickém dovádění u své partnerky netouží více než 73 procent britských mužů.

Na otázku, zda by za podvádění považovali muži to, že by jejich přítelkyně políbila jiného muže, odpovědělo kladně 82 procent dotázaných. Na stejnou otázku týkající se skutečnosti, že by přítelkyně políbila jinou dívku, odpovědělo 61 procent mužů ano (je to podvádění), 22 procent ne (není to podvádění) a 17 procent uvedlo, že by to záleželo na situaci. A 32 procent mužů by se s přítelkyní kvůli líbání s jinou dívkou či ženou rozešlo.

„My jsme si tento průzkum nechali vypracovat proto, abychom zjistili, co si muži myslí o podvádění a co je pro ně hraničním chováním ve vztahu,“ komentoval výsledky Andy Barr ze společnosti provozující internetový magazín MyCelebrityFashion.co.uk.

ČTĚTE TAKÉ:
Víkend na zámku!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud