Koupelna

Koupelna

Obývák
Pracovna
Garáž
Chodba
6
Fotogalerie

Konec fádního sexu: Využijte každou místnost!

Přijde vám sex v posteli už trochu fádní a ohraný? Proč se milovat pořád jen na tom jednom samém místě? Byt či obytný dům přece nabízí spoustu možností pro uskutečnění vašich fantazií a oživení vašeho sexuálního života!

Kuchyně

Nalákejte svého partnera tím, že si zástěru na vaření obléknete přímo na nahé tělo. Rozhodně ho to nenechá chladným a nevydrží vás dlouho pozorovat, jak mu chystáte jeho oblíbený pokrm.

Řekněte mu, ať vás posadí na kuchyňskou linku. Pak mu omotejte nohy kolem pasu a nechte ho, aby do vás pronikl. Využít můžete i různé ingredience na vaření, jako jsou olej, čokoláda nebo šlehačka. Jen pozor na pálivé přísady, takové chilli by mohlo žhavou chvilku rychle ukončit.

Pokračování 2 / 7

Koupelna

Zavolejte si partnera k sobě, až si budete dávat vanu, s tím, že potřebujete umýt záda. Kombinace bublinkové koupele, aromatické vůně a vašeho mokrého nahého těla s ním udělá divy a rád se jistě k vaší koupeli připojí.

Pokud nemáte vanu, překvapte ho ve sprchovém koutě a dejte si rychlovku vestoje. Zázraky dokáže také zapnutá pračka. Sedněte si na ni za provozu a uvidíte, že vibrace, které způsobuje, vám způsobí dosud nepoznanou rozkoš.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 7

Obývací pokoj

Zapalte svíčky, otevřete si láhev vína a vyberte film, ve kterém se to erotickými scénami jen hemží. Během sledování čechrejte partnera po vlasech i krku, hlaďte ho po uších a ramenou a přidávejte na intenzitě.

K akci využijte vaši pohovku, partnera nechte pohodlně opřeného, aby mohl sledovat zároveň vás i děj v televizi, a vyhoupněte se do sedla. Dopřejete mu tak dvojí rozkoš a vy určitě také nepřijdete zkrátka.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 7

Pracovna

Disponuje váš byt či dům pracovnou, ve které partner tráví čas? Neváhejte a splňte si erotické představy! Zahrajte si na nemravnou sekretářku a v sukni s podvazky ho přepadněte v jeho „kanceláři“. Nechte ho, ať se vás zmocní přímo na stole. Za takové vyrušení od práce se na vás určitě zlobit nebude!

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 7

Garáž

Říkáte si, že v garáži prostor pro erotické hrátky není? Omyl! Počkejte si na partnera v garáži, až se bude vracet z práce. Oblečte si jen župan a nechte se osvítit reflektory přijíždějícího auta. Ale pozor, shození županu z nahého těla raději nechte až na moment, kdy partner vypne motor.

Pak se mu nabídněte na kapotě auta. Domů na večeři v té chvíli určitě spěchat nebude!

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 6 / 7

Chodba

Až se někdy budete vracet příjemně omámeni z večírku nebo romantické večeře, využijte této příležitosti a dejte partnerovi najevo vaši touhu hned v chodbě. Opřete ho o dveře a dopřejte mu orální sex, při kterém se mu budou podlamovat kolena.

Poté se můžete opřít o botník a nechat ho, aby do vás pronikl zezadu, případně se na další hrátky přesunout do jiné místnosti.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 7 / 7

Ložnice

I v ložnici se dají najít jiná místa, kde mít sex, než je postel! Co třeba okenní parapet? Záleží pak už jen na vás, jestli si dáte pozor, aby vás neviděli sousedé či kolemjdoucí, nebo naopak zatoužíte po troše adrenalinu a dopřejete si pocit toho, že vás někdo může vidět. Vaše vzrušení to jenom posílí!

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud