Letní sex v přírodě: Na co si dát pozor?

Letní sex v přírodě: Na co si dát pozor?

Léto je konečně tu a horké počasí vyvolává v lidech touhy a chtíč. Příroda přece skýtá tolik míst k živočišnému milování! Na co si ale dát pozor, pokud se rozhodnete pro trochu divočiny?

Pláž

Milování na pláži je samozřejmě lákadlem pro většinu turistů na dovolené a obzvlášť pro ty, kteří ve své zemi nemají moře. Představa je krásná – šumící moře, jemný vyhřátý písek a obloha plná hvězd. Realita ale už tak příjemná být nemusí. Písek má totiž tendenci dostat se doslova úplně všude, což může bolestivě dřít a navíc způsobit nepříjemnou infekci. Jestliže i tak o sexu na pláži sníte, doporučujeme najít odlehlé místo, kde jsou lehátka, a užít si horké chvilky na nich.

Pokračování 2 / 6

Les

Jestliže na vás přijde touha během dlouhé procházky nebo sbírání hub v hlubokém lese, nebraňte se jí. Na paměti ale mějte rizika, která by sex v lese mohl přinést. Určitě použijte repelent, abyste se vyvarovali klíšťat. Další nepříjemností by mohli být mravenci, takže se pořádně rozhlédněte, jestli není v dohledu mraveniště. A také pozor na zvídavé myslivce! Pokud zrovna nenarazíte na kopečky měkkého mechu, které ale mohou být plné všelijaké havěti, dejte přednost poloze ve stoje, kdy se vyvarujete i zapichujícího se jehličí. Jako opora vám poslouží jeden ze stromů.

Pokračování 3 / 6

Rybník

I představa milování na břehu opuštěného rybníka je sice lákavá, ale i ta má svoje nevýhody. Jak známo, kolem rybníka se srocují komáři, kteří si dost pravděpodobně uspořádají na vašich nahých tělech večeři a vy se nebudete stačit ohánět, což k uspokojivému výsledku jistě nepovede. Nezkoušejte se před krvechtivým hmyzem ani ukrýt do vody, protože milováním v rybníce plném sinic byste si mohla způsobit akorát tak infekci.

Pokračování 4 / 6

Louka

Piknik na louce, milování mezi rozkvetlými květinami pod žhavým letním sluncem… I tak může vypadat pravá letní romantika. Za předpokladu, že netrpíte alergií na pyl. Nebo na včelí píchnutí. Nebo nejste náchylná na spálení od sluníčka. Pokud nic z toho nehrozí, pak si už jen dávejte pozor, abyste si pro hrátky nevybrali místo, kde na sebe zanechala památku nějaká kráva, která se na louku chodí pást, či jiné zvíře.

Pokračování 5 / 6

Stan

Jste přece jen konzervativní, a přestože vás sex v přírodě láká, raději zvolíte zlatou střední cestu a půjdete se pomilovat do stanu? Ani ten ale není bez rizika. Krom všemožné havěti, která vás může poctít návštěvou, si také dávejte pozor na zvukové projevy. Lidé totiž ve stanu často získají pocit, že jsou před okolím chráněni, a zapomenou, že je přes tenkou plachtu všechno slyšet. Jestli tedy nechcete dělat představení obyvatelům okolních stanů, snažte se být potichu.

Pokračování 6 / 6

Všude

Ať už si k milostným hrátkám zvolíte pláž, les, rybník nebo louku, ujistěte se, že vás jen tak někdo neuvidí. Sex na veřejnosti je přestupkem proti veřejnému pořádku způsobením veřejného pohoršení. „Pachateli“ kvůli tomu hrozí pokuta až pět tisíc korun. A stát by se mohlo i to, že by počínání dvojice bylo kvalifikováno jako trestný čin výtržnictví. A za ten už hrozí dva roky vězení. V zahraničí pak mohou být tresty ještě horší.

A co takhle sex v autě? Podívejte se na rady pornoherečky, jak na to:

Doporučujeme

Články odjinud